2010 kasım kpss puanlarımızı bu başıkta toplayalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
hocam sen gerçekten atanamayan birisi misin yoksa herhangi bir yerde görevin varmı.yanlış anlama bu kadar bilginin sadece matematik zekasıyla açıklanamayacağını düşünüyorum.hani gerçekten bilgiler sağlam kaynaktan mı yoksa senin yorumun mu.kılavuz açıklanmadan öncede tabanı ve kontejanı bildiğin için soruyorum tşk

sözleşmeliyim okulum sadece bana açılıyor ama kadro bu puanla (66,912) hayal bile olamıyo:((

nasıl sadece size açılıyor hocam ya sadece size açılıyorsa sizin işiniz garanti o zaman 60 üstü sonuçta puanınız

sadece bana açılıyor ama ne alakası var hocam il geneli min. puan var benim sıralamam 4bin küsürlerde yaşadığım yer istanbul istanbul 69dan aşağı kapamazki

sözleşmeli çalıştığım okul başkalarına da gözüküyor
bugün tercih yapacak bi arkadaşımın sayfasından baktık
farklı olan sadece yanında 3 yıldız işareti olması ama herkese gözüküyor zaten

74,891..tercih yapmayacağım.

hocam neden puan iyi ama

Arkadaşlar öncelikle herşey sizin için hayırlısı olur inşallah. Yüce mevlam rızık nasip ettiyse olur. Gerisi hikaye ben eşim için foruma giriyorum 11 yıllık kadrolu öğretmenim(müd.yard.) sözleşmelilere okullarının açılması bazen arkadaşlar tarafından yanlış algılanıyor sadece okulunu kendisinin görmesi atamasını garanti hale getirmez. Oilin kontenjanı ne kadarsa örneğin a ilinin 50 kontenjanı varsa ilk 50 inin arasına girerse ataması olur yoksa puanı 75 bile olsa okuluna atanamaz arkadaşlar bilgilerim inşallah faydalı olmuştur herkese saygılar.

tuğba hocam beni mutlu edecek mesleğin bu olmadığına karar verdim o yüzden bu hakkımdan vazgeçtim. bu mesleği gerçekten seven insanlar yapmalı.

net olanı şu 70,4 taban taş çatlasa 69,7 ye düşer sözleşmeli de 65 de kalır.65 altı alan ders çalışmaya başlasın kesin bu 55 bin atama 2011 ağustos da tek olacak kimse birbirini kandırmasın bakanın açıklaması 65 den düşük alanlar ders çalışmaya başlasın ben 64 aldım başladım bugün itibari ile​

hocam başlayacağız çalışmaya da peki ne çalışacağız..alan sınavı olacak mı ne soaracaklar sabahki oturuma girecekmiyiz.herşey havada herşey muallakta...yardım edermisiniz bu konuda..

size bi örnek daha gecen sene eylül ataması 5339 atama vardı 3700-3800 i sözleşmeli idi bu rakamla 64 dü sözleşmeli baraj kadrolu da 72 ydi.gerçekler bunlar.bu atamalarla 65 in altına insin ben burdayım yüzüme tükürün

iyi de arakadaşım o zaman 10 bin atama olmamıştı.şimdi sıralam benim de 3837 verilen atama 2308 bu sayının hepsini sözleşmeli den kadroya alsa bile ki hepsi değil birazda ilk defa atıyorum 1.500 kişi normal olarak da 3837 olan sıra 2337 ye düşecektir.ayrıca yaş engeli cezalı vb gibi nedenlerle başvuramayacakları da hesaplarsak atıyorum 1000 kişi diyorsunuz düştü 1337 ye sözleşmeli alımını da doğal olarak da 1.500 kişi aldığında da durum 52 düşer.26 işaretlemeyenlerde olursa eğer aolaktır daha da düşer moral bozmayalım lütfen dipğer arkadaşlarımın ve benim morale ihtiyacımız var..iyi günler

canan hocama katılıyorum aynı şey benm de oldu.60 net ile 60 puan gelmişti yine aynı neti yaptım 51 aldım.bu nası iş anlamadım ki??aramadığım yer kalmadı konuşmadığım adam kalmadı...allahından bulsunlar..onların yüzünden ne sözleşme isteyebilcem ne kadro!hayallerim suya düştü :(

arkadaşlar düzce yazan vrmı??? varsa lüften bilgilendirirmisinizz ???

tercihler bitti hayırlı olsun herkese

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri