2010 kpss de lise mezunu atamaları nasıl olcak ???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *E.s.R.a*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@*E.s.R.a*
Ben şuanda meslek lisesi çocuk gelişimi son sınıf öğrencisiyim.. Bu sene ygs ye gircem 4 yıllık açık öğretim okul öncesi tercih edicem aynı zamanda kpss sınawınada girmeyi düşünüorum.... Diyelim ki girdim we kazandım ne olarak atanıcam (açıktan üniwersite okuyo konumundayken).. Anaokulunda sözleşmeli öğretmen olarak çalışabilme olasılığım war mı??

bildiğim kadarı ile okurken atama yapmıyorlar oda bu sene çıktı bu seneye kadar vardı ama a.ö.f de 2 den 3 e geçtiğin zaman a.ö.f den bir belge alırsan o zaman önlisans olarak gözüküyormuş ücretli olarak çalısılıyormuş tabiki kaydın silinmiyor kalan 2 seneyide öyle bitirebiliyorsun ama öncelikle ücretli calışabilmen için ilk 2 seneyi bitirmen gerek

Ben şuanda meslek lisesi çocuk gelişimi son sınıf öğrencisiyim.. Bu sene ygs ye gircem 4 yıllık açık öğretim okul öncesi tercih edicem aynı zamanda kpss sınawınada girmeyi düşünüorum.... Diyelim ki girdim we kazandım ne olarak atanıcam (açıktan üniwersite okuyo konumundayken).. Anaokulunda sözleşmeli öğretmen olarak çalışabilme olasılığım war mı??

hayır yok... kpss puanın geçerli olmuo ara sınıftayken girildiği zaman. Ya da şöyle diyeyim, mezun olmadan kadrolu ya da sözleşmeli olarak atanma gibi bir durum söz konusu değil..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri