21 işaretleyecekler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan welkin06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
teknik 1 konu ama sorun degil bence, yine de carsamba ogleden once basvuru burosuna gidin ki zaman kalsin tekrar degisiklik yapmaniz gerekirse

tercihler degistirilemiyor ama ornegin basvuru burosu degistirilebiliyor yaziyor kılavuzda

Kılavuzda yazan

18)
Elektronik Başvuru Formundaki bilgilerinizi başvuru bürolarına onaylatmadan önce istediğiniz şekilde
düzeltme yapabilirsiniz. Onay işleminden sonra form üzerinde düzeltme söz konusu değildir. Belgeye dayalı geçerli bir
mazeretle (tercih değişikliği hariç) Elektronik Başvuru Formunuzu onaylayan görevli personel tarafından başvurunuz
iptal edilebilecektir. Bu takdirde başvurunuzu yeniden yapmanız gerekmektedir

MEM.lerde onaylama işleminizi gerçekleştirmediğiniz takdirde , sayfanız üzerinde tercih,onaylatma merkezi adresi vbg.bilgile üzerinde değişiklik yapabilrisiniz.

Olmuyorsa ; başvuru bürosunda değiştirmek zorundalar.Problem yaşanırsa MEM.Müdürü ne başvurabilirsiniz.

arkadşlar tercihlerini milli eğitim müdürlüklerinde onaylatan var mı

kırmızı başlıklı kız hocam ;
ilçe milli eğitim müdürlüğü olmayan bölgelerde (merkez il ) onay işlemi il milli eğitim müdürlüklerinde yapılacağı bildirilmektedir.

ben onaylattım arkadaslar 21 tecıhı ısaretlemedım sonuc nasıl olur bılmıyorum 65 ustu bekleyen coksa ısım zor ama hayırlısı allahtan puanım66

Kiraz1 Hocam Bende Espriyle Yaklaşmıştım Zaten Ciddiyemi Aldınız Yoksa :) Bir Hafta Önce 21. Tercihle Atanmıştı Çoğu Arkadaşımız Hem de 70 Üzeri Puanlarla.. Ona İstinaden Bir Gönderme Yaptım =)
gönderme yaptım derken ne demek istedin anlayamadım yani kafamı buldun eğer buldum diyorsan sana karşı bakış açımdeğişecek hatta konuşma şeklkimde ok kapiş

yaa arkadaslar bende 21 i yanlıslıkla ısaretledım puanım 52 ama vardır bi hayır dıe dusunuyorum :) herkese basarılar ....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri