3.Sınıfın bir an önce bitmesini isteyenler!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hilal_1923
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Hilal_1923
Bu yıl 2 dönemdir maddi manevi bitmiş durumdayız sanırım :) Alan dersleri ve her birinin her hafta art arda verilen bitmeyen ödevleri,sunumları Staj,etkinlikler,seçmeli dersler,ve bu yoğunluğun arasında girdiğimiz vizeler 2.vizeyede az kaldı ardından da en zorundan finaller off offf bıktım,yoruldum bitsin artık bu dönemmm bitsinnnn...

kolay gelsin arkadaşım, sana sınavlarında başarılar dilerim.Ben de anadolu üniversitesi eğitim fakültesinden mezunum.Bilirim o yoğunluğu. 2. vizelerin hemen arından oh demeden finaller başlıyor.neyseki ben kurtuldum. 5 senelik öğretmenim. Darısı senin başına. .

Teşekkür ederim.Aynen öyle yoğunluk hiç bitmiyor.2.vizleer yeni bitti derken finaller başladı onlarla boğuşuyorum.10 tane ders :S Birde seçmeli ders zorunluluğu var artık okul bitene kadar 7 tane seçmeli ders alınmadan mezun olunamıyor.Durum çok fena yani :)

bende hem 3 sınıfın hemen bitmesini istiyorum hemde belki yeniden bir bölüm daha okumak istiyorum hayırlısı bakalım ...

berrin hoca ve özlem hoca hala zorluyorlarmı 3.sınıfta maddi manevi hatta psikolojik bitirirler valla ikiside:)))) 4 sınıftada stajda zorlayacaklar haberiniz olsun her staja yapılandırılmamıs birleştirilmiş etkinlik isteyecekler birde her hafta yaratıcı bir deney:)
ne yalan söyliyim şimdi özlemiyorda değilim hiiiç bitsin demeyin uykusuz hazırladığım ödevleri grup çalımalarını sunumlarını yaratıcılık diye saatlerce kafa yorduğum sayfalar dolusu plan örneklerimi mumla arıyorum şimdi:(

öncelikler merhaba ben ürgüp anadolu öğretmen lisesini bitirdim ve okul öncesini istiyorum bana bilgi verebilir misinz..

merhaba sizden okul öncesi hakkında bilgi alabilir miyim eger mumkunse

bende hemen bitmesini istiyorum ikinci vizeler yeni bitti ama başımızda bir sürü ödev bizi bekliyor ne zormuş bu 3 ya :(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri