Açıköğretim mezunu arkadaşlar puanlarınızı buraya yazın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nazillilili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nazillilili
malum örgün öğretimdeki arkadaşların puanları bizlerden genel olarak fazla..

sadece açıköğretim mezunları yazarsa daha net bir durum olacak bizler için

benim 47,407

aöf den bu sene finallere giren 2337 kişiden sadece 840'ı mezun oldu. Bunlardan 705'i 47 puanın üstünde puan almış. (teker teker kontrol ettim.)

peki 70 üstü alan kaç kişi var bilgilendirirseniz sevinirim

70'e kadar olan puanları aşağıdadır (küsüratları yazmadım) 1-912-833-754-745-746-737-738-729-7210-7211-7212-7213-7214-7115-7116-7117-7118-7119-7120-7121-7022-7023-7024-7025-7026-7027-69

yukarıda belirttim ama biraz karışık çıkmış heralde...Toplamda 26 kişi 70 ve üzeri puan almış

aöf. 2005 mezunuyum. ilk defa girdim. 62.889

aöf den bu sene finallere giren 2337 kişiden sadece 840'ı mezun oldu. Bunlardan 705'i 47 puanın üstünde puan almış. (teker teker kontrol ettim.)

hocam bu bilgilere nereden ulaştın.. link verir misin ?

http://portal.iolp.anadolu.edu.tr/uygulama_okullar4.asp linkinden kimlik noları aldım daha sonra bunların mezun olup olmadıklarına baktım. Daha sonra mezun olanların kpss sonuçlarına baktım. İyi bir bilgisayar kullanıcısı olmama rağmen 2 günde ancak bitirebildim. Biraz zor ve yorucu anlayacağın.

56.668 puanım

ben bu sne aöf okul öncesi kazandım ama eskişehire gidip orda okumak isytiyorum dersleri görmek için bu durumda olanlarınız var mı

ben bu sne aöf okul öncesi kazandım ama eskişehire gidip orda okumak isytiyorum dersleri görmek için bu durumda olanlarınız var mı

eskişehirde ne işin var otur babanın evinde oku güzelimmm.Ayrıca biz hep mezunlarız sadece kpss konuşur kpss tartışırız:))eskişehre gitmek orda okumak geçici heves hepsi canımm... otur güzelce derslerini ver ve sana tavsiyem kpss senin döneminde hala devam ediyo olursa bol bol çalışki sıralama derdine düşmeyesin bizim gibi.. abla nasihati:))

çok teşekkür ederim şu taban puanlar açıklansada rahatlasak hepimiz için hayırlısı olur inş

ARKADASLAR BENDE GECEN SENE MEZUN OLDUM.mezun olanlar için dıyorum aöfde okuyup bütünlemeye kalnlar var zaten onlar agustos atamasına başvuramıyor.bıraz lkişi elenır.bıde tabı eylulden sonra kalanlar falan oluyo.inşallh hakkımızda hayrlısı olur.

hem dersleri görüp daha bilgili mezun olmak istiyorum hem de kitaptan çalışarak sınavlarını geçmeye çok zor diyolar ben burdan sordum size çünkü aranızda mezunlardan böle benm gbi okuyup bitirenler vardır belki diye

hem dersleri görüp daha bilgili mezun olmak istiyorum hem de kitaptan çalışarak sınavlarını geçmeye çok zor diyolar ben burdan sordum size çünkü aranızda mezunlardan böle benm gbi okuyup bitirenler vardır belki diye

Kardelen bulunduğun ilde okul öncesi bölümünün öğretim görevlileri izin verirse derslere girersin.İlla örgünde okumak istuyorum diyorsan bence bu yıl not ortalamanı yüksek tut ikinci yada üçüncü yıl yatay geçiş yaparsın.Yatay geçişi araştır bence.

:congratulationscut4
eskişehirde ne işin var otur babanın evinde oku güzelimmm.Ayrıca biz hep mezunlarız sadece kpss konuşur kpss tartışırız:))eskişehre gitmek orda okumak geçici heves hepsi canımm... otur güzelce derslerini ver ve sana tavsiyem kpss senin döneminde hala devam ediyo olursa bol bol çalışki sıralama derdine düşmeyesin bizim gibi.. abla nasihati:))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri