Ağustos Ataması Ne Zaman Yapılacak? Eylül'de Ek Atama Var mı? İşte cevapları.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan armes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
mynet.com
@armes
Öğretmenlere Eylül Müjdesi (1) ABBAS GÜÇLÜNÜN SİTESİNDEN....

Ağustos Ataması Ne Zaman Yapılacak? Eylül'de Ek Atama Var mı? Hangi Branşlara Öncelik Verilecek? Abbas Güçlü MEB Kurmayları ile Görüştü İşte Tüm Ayrıntlar....

haber paylaşımın için teşekkürler arkadaşım .En azından eylülde sözleşmeli alımı kesinleşti. Sonuçlar da açıklamdı mı daha da rahatlıcaz

sizce sözleşmeli alım kaçta başlar arkadaşlar

bu gercektende güzel haber ama ben agustosda yine puanların 68 69 in altına düşmeyecegine inanıyorum...
çünkü 4000 kadro verseler buna gecen seneden yüksek puanlı 1500 kişi girse bi 2500 kişide bu sene girse tamamdır alım..
ancak eylülde bize şans gülecek gibi...
bilmem belkide yanlıyorumdur

haber paylaşımın için teşekkürler arkadaşım .En azından eylülde sözleşmeli alımı kesinleşti. Sonuçlar da açıklamdı mı daha da rahatlıcaz

Ricaederim arkadaşım.... Umarım herşey gönlümüzce olur ve atanmayan kimse kalmaz....

bakalım ek alımda puanlar kaça düşecek hayırlısı

ben biara zamanı tam hatırlamıyorum bakanın bi açıklamasında okulöncesine 7bin kadro vericez ağustosta demişti eminim doğru hatırlıyorum bece 7bin yanılıyomuyum????????????????

ben hatırlamıyorum hocam..

bence 4000 falan olcak daha fazlasını vermezler.. kadro da 70in altına gene düşmicek emin olun ;)

arkadaşalr ınsallah atanacağız.haberlerde de dedikleri gibi okulöncesi öğretmen adayları önumuzdeki üç sene atamalarda bır sıkıntı çekmeyecek.bence taban puanlar yıne düşük olur.yani inşallah :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri