AÖF Okul Öncesi 4. Sınıf Öğrencilerinin Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nes_cel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
google dan oolp yazdığınızdaçıkan ilk adrese girin ordan duyurular kısmından öğrenebilirsiniz
ayrıca staj 24 haftaya çıktı diye biliyorum aralıkta başlıcaz daha erken yani belli olmaz.

slm arkadaslar bende 4 sınıfa gectım.staj için hepımıze kolaylıklar , paylaşımda bulunuruz.inş kpss yı kazanırız ve hepımız atanırız.

Teşekkür ederim Birsu. Başarılar diliyorum.Allah yardımcın olsun.İnşallah seneye öğretmenlik tecrübenden faydalanırız.

Slm.Sitenize yeni üye oldum.4. sınıftayım.Çok güzel bir paylaşım forumu olmuş gerçekten emeği geçen herkese tşkler ve hepinize başarılar diliyorum....

slm arkadaslar stajın 12 subata basladıgını sızden ogredım tskr
bu arada syajın hangı okul hacalar bellı oldumu ? cvp alırsam sevınırm hepımıze basarılar ...

arkadaşlar geçen yıl 11 şubat ta başladı 4. sınıf stajı.bende bu yıl 4. sınıfım.24 hafta olduğuna dair resmi yazı olması lazım.ve program değişikliği oldu geçen mayıs ayında ama sadece dersler değiştirilmiş kaldırılmış falan.bunun dışında birşey okumadım ben aöf sitesinden.ayrıca aü sayfasından duyurular bölümüne baktım okullar falan başlama tarihi yok.çünkü henüz kayıt yenilemedik.yenileyince öğrenicez arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri