Atanmak hayal oldu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beniş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@beniş
arkadşlar meb düzenlediği kurslar bitmiş ve göreve başlıyolar.ben antepteyim burada açılan kursa 600 kişi katılmış bunlar deri konfeksiyon,inşaat vb bölüm mezunları 10 günlük kursta hepsi 90 üzeri not almış ve oö öğretmen olmayahak kazanmışlar.özetin özeti meb bizleri atamamak için elinden geleni yapıyo.acaba dava açsak bukonuda sonuç alabilrmiyiz.çıldırıcam yaaaaaaassaassrrre

birinci öncelik bölüm mezunlarının olması gerekiyor, buna dava açma hakkı var.. Hangi kurs bu yaa, başlamışmıydı o kurs?? kpssye girmişler mi onlar da acaba

arkadaşım onları ücretli olarak alıyorlar açıkları kapatıyorlar meb de açık yok diyecek

Doğru ya... Dava açma hakkı olabilir bence, ve etraftaki velileri bilgilendirmek lazım, inşaat mezunu ne verebilecek o yaş gurubuna, eğitimin en kritik dönemi yaa, herkez kendi işini yapsın.. Bence çevredeki veliler öğretmenlerini eğitim fakültesi mezunu seçerse, o okulları bi şekilde boş bırakırsa daha kolay olur.. kimse yapmaz diye düşünmemek lazım.. evlat bu kim çocuğunun geleceğini düşünmez ki.

bu nasıl iştir ben anlamıyorum bizide doktor yapsınlar mademki herkes her işin üstesinden gelebiliyor hatta nimet hanım ameliyat olacağı zaman ameliyata bizler girelim yuhhhhh size yaw.yokmu bize yol gösterip destek olacak kimse danıştay geçen yıl nasıl engellediyse bu yılda engellesin önce mevcut mezunlar eritilsin sonra çare düşünülsün bu ne ya öğretmen atamak için sınav yapıyor onuda torpillileri yerleştircez diye elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz bizi ev hanımı yapın inşatçıları hemşireleri okulöncesi öğretmen yapın çok gülünecek hale düşmüşsünüz..............

eşi hakim olan bir arkadaş vardı bize yardımcı olsa bizde birlik içerisinde açsak davamızı

sözleşmeli almamak için bunlar böyle yapıyor sonrada okulöncesi açığımız çok değil dinkültürü açığımız çok diyorlar birkerede hak ve adaletli olun.

arkadaşlar,bu kursa gidenler ücretli öğretmenlik için.öğretmen olma durumları falan yok.sorun,yerimizi işgal ettikleri için o kadroların dolu görünmesi.bu ücreti öğretmenlik işi kalkmadığı
sürece hep başımıza bela olacak.kendi branş mezunlarımıza ücretli köleliğin ne demek olduğunu anlatamamışken,diğer branş mezunlarına nasıl söz geçireceğiz.ne kadar meraklısı varmış meğerse bu işin.ben asla ücretli öğretmenlik yapmadım,yapmayı da düşünmeyeceğim.meslektaşım yan sınıfta 2000 tlye yakın alırken ,ben 600 tlye tamah etmeyeceğim.isteyen kızabilir,isteyen fikirlerime hak vermeyebilir,ne düşünürseniz düşünün.durumu çok çok kötü olup,ailesini geçindirmek için mecbur olanların dışında hiçkimsenin mazeretini haklı bulmuyorum.emeğinizi sömürtün,diğer öğretmenlerin aşağılayıcı sözlerine,ithamlarına ,bakışlarına maruz kalın,devam edin,bu kafayla daha çok atanırsınız,sayenizde biz de atanırız belki..........

zorunlu eğitim 13 yıla çıkıyor, çoğu yerde hala okulöncesi sınıfları yok, bu ücretliler olmasa okulöncesi diploması olan herkez atanır. Gerçi bütün mezunlar atansada yetmez deniyor, bu geçici bir çözüm ise, yani yeni mezunlar gelene kadar tamam, ama açıkları bunlar ile kapatıp gerçek okulöncesi mezunlarını açıkta bırakırlarsa büyük haksızlık.. birkaç ay içerisinde 4 senelik eğitimi nasıl verecekler, o sınıflardan nasıl performans bekleyecekler... bas bas bağrıyorlar 7 çok geç diye, eğitimin en kritik döneminde bunun yapılması çok kötü... Ama bence bi şekilde herkez atanacak, doğu illerini bırakın batıda bile okulöncesi olmayan yerler var. bizim avantajımız okulöncesinde taşımalı eğitimin yasak olması.. ilköğretim okullarının olmadığı yerlerde bile sınıf açılmak zorunda, zorunlu eğitime giriyor, çoğu il girdi bile.... bu illerde bile hala eksik var, zaten o kursu alanlar 20,25 kişilik bir sınıfa verilirse en fazla 1 ay dayanabilir.. aile katılımı yaptığımda veliler arkasına bakmadan kaçıyor... biraz sabır bence....

Adıyaman'da okul öncesi eğitim kurumlarının öğretmen ihtiyacını karşılamak için 'Okul Öncesi Eğitim Semineri' düzenlendi. Adaylar, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Genel Müdürlüğü'nün vereceği ek ders karşılığı görev yapabilecek. Koşulları uygun olan yaklaşık 340 öğretmenlik vasfına sahip aday 60 saatlik seminere alındı. Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kazım Çoban, "Özellikle belirtmek istiyoruz ki, bu arkadaşlarımız kadrolu veya sözleşmeli olarak atanmayacaklardır. Yani bu semineri alıyor olmakla atanma hakkı elde etmiş olmuyorlar. Sadece okul öncesinde yaşanan öğretmen açığını kapatmak amacıyla geçici olarak öğretmen vasfı bulunan, ancak çeşitli nedenlerle atanamayan öğretmenler ile Kız Meslek Lisesi çocuk gelişimi mezunu olup herhangi bir yüksek okul mezunu olanlara böyle bir fırsat tanıdık. Ek ders ücreti karşılığında okul öncesi kurum ve sınıflarında derse girebilmeleri imkânı hazırlamış oluyoruz. Gelecekte asil kadroya atanacak kadrolu ve sözleşmeli öğretmenlerin göreve başlamaları ile bu arkadaşlarımızın işlevi tamamlanmış olacaktır."

tamamda arkadaş onların yeri ücretlide olsa dolu görünecek kontenjanda düşecek offffffffffffffffffffff yaa offfffffffffff bence dava açalım kazanırız yoksa halimiz duman

Boşuna mı dedik ücretli öğretmenlik yapmayın diyee..Şimdi bizim hakkımız yapanların boylarına olsun inşallah..Arkadaşlar evet o kadrolar dolu gibi görünecek ya da el altından onlar ücretli alınacak..benm arkadaşım başvurmuş ücretliye dedikleri şuu ve açıköğretim mezunu almışlar deneyimli istiyoruz demişler başka bir yerde de biz sınav yaptık demişler böyle bir sınav yok deyince he evet sizin bölüme değil başka bölümlere diye kıvırmışlar bi güzlll..Alınıyo yani..Yok öncelik bizimdi diye nazikçe beklemeyi bırakalım bence..Gördümüz gibi herşey usulunce olmuyorr.Ne demek bu inşaat bölümü okulöncesi yerine almak yaa...

arkadaşlar bizdende çok sayıda ücretli çalışan var hani yazın burda bol keseden atanlar ücretli çalışmayın diye ben hiçbirini göremiyorum hepsi çalışıyor.ben bir aylık kısa dönemde biraz sıkı çalışarak netlerimi
20 net arttırdım çalışınca oluyormuş keşke bir sene dersaneye gidip daha sıkı çalışaydım diyorum bugüne kadar boşuna ücretli öğretmenlik yapmışım kendime çok kızıyorum hata bizim çalışmadan hep birşeyler
bekliyoruz.herkese iyi şanslar 10 bin atama daha yaparlarsa bizden yine en az 1000 kişi daha alırlar geçen sıralamada 50 nin altında 8000 kişi vardı az bir rakam değil puanlar yine çok düşecektir içinizi ferah tutun olumlu düşünün pozitif enerji yayın herşey pozitif olur zaten allah herkesin gönlüne göre verir inşallah

Kaç aydır beklee..şimdi saçma sapan şeyler çıksın karşımıza nasıl olumlu olunabilir ki arkadaşım..Güzel söylüyosunda kimse uygulamıyo iştee..

arkadaşlar bizdende çok sayıda ücretli çalışan var hani yazın burda bol keseden atanlar ücretli çalışmayın diye ben hiçbirini göremiyorum hepsi çalışıyor.ben bir aylık kısa dönemde biraz sıkı çalışarak netlerimi
20 net arttırdım çalışınca oluyormuş keşke bir sene dersaneye gidip daha sıkı çalışaydım diyorum bugüne kadar boşuna ücretli öğretmenlik yapmışım kendime çok kızıyorum hata bizim çalışmadan hep birşeyler
bekliyoruz.herkese iyi şanslar 10 bin atama daha yaparlarsa bizden yine en az 1000 kişi daha alırlar geçen sıralamada 50 nin altında 8000 kişi vardı az bir rakam değil puanlar yine çok düşecektir içinizi ferah tutun olumlu düşünün pozitif enerji yayın herşey pozitif olur zaten allah herkesin gönlüne göre verir inşallah

çok doğru söylüyosun sana katılıyorum bencede umudumuzu kaybetmeyelim bizler hemen dereyi görmeden paçaları sıvıyoruz kendi kendimize geriliyoruz bencede arkadaşlar pozitif düşünelim herşey güzel olucak inanmaklabaşlamalıyız bence inanın arkadaşlar............

sınava 50 bin kişi girmemiş ve 120 de 120 yapan hiç yokmuş inşallah puanlarımız yükselecek 100 net yapan çok zmış abbas güçlü de okudum.taban puanların bile düşme ihtimali çok yüksek bakalım cuma günü neler olacak.

cuma günümü açıklanıcakmış sınav?

açıklanmaya açıklanacakta kpss uzmanında puanların düşeceği açıklaması yapılmış az önce bu nasıl iş anlayan varmı?

sınava 50 bin kişi girmemiş ve 120 de 120 yapan hiç yokmuş inşallah puanlarımız yükselecek 100 net yapan çok zmış abbas güçlü de okudum.taban puanların bile düşme ihtimali çok yüksek bakalım cuma günü neler olacak.

hocam nerede yazıyor bu yazdıklarınız ben göremedim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri