Bende sizinleyim artık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan suna62
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@suna62
bugün tercih sonuçları açıklandı çok istediğim anadolu üniversitesi geldi..şimdi tatlı bi stres var..acaba orada beni neler bekliyor..hepinizden biçok konuda yardım istiyorum..yurt koşulları nası,şehir,kampüs,ulaşım kitap,dersler,hocalar,....inanın hiçbiri hakkında bi fikrim yok..nerden başlamalıyım..? yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum

tebrikler suna öğretmen, kaç puanla girdin?

ben de anadoluyu kazandım okulu hocaları bilemem ama eskişehir gerçekten güzeldir başka bi ilde yaşasaydım burda okumak daha güzel olurdu eminim ayrıca üniversitenin içinde yurtlar var sehrin içinde de pek çok apart ya da özel yurtlar görmüştüm bence bizim en büyük avantajımız hazırlık okunmaması 1 sene erken mezun olcaz pek çok üniw nin okul öncesinde hazırlık var bide meb bursu çıkarsa süpeeer olcak!:)

teşekkür ederim girevul ve mzzluna..
girevul suna öğretmen anadolu üniversitesine 340 puanla girdi:)
mzzluna sana gelince sanırım sınıf arkadaşı oluyoruz:):) eskişehirin güzel bi şehir olduğunu duymuştum..ilk akla geleninde öğrenci şehri olduğu sanırım hafifte pahalı bi yermiş. meb bursuna gelince evet çok istiyorum bende o bursu almayı büyük yük kaldırcak üzerimden ama duydumki ilk beş tercihinden biri olmalıymış (benim üçüncü tercihimdi anadolu:)) ve birde ilk 7 de olmalıymışsın( kaçıncı sıradayım bilemiyorum lakin geçen senenin taban puanına ve başarı sırasına yakın bi şekilde girdim bu ünv bu da demek oluyorki galiba sonlardayım:)) yinede şansımı demek isterim peki nereye başvurmam lazım biliyormusun meb bursu için? aslında bugün yurt başvurumu yaptım oradada burs veya öğrenim kredisi istedim..sanırım burs gelmez üzerime küçük bi dükkan var...nasıl olursa olsun orada olmaktan ve bu mesleği okumaktan mutlu olacağım gerek yarı aç yarı tok..

benimde 5. tercihimdi ama banada çıkmıcak sanırım 341 le yerleştim bende.meb bursu için başvuru eylülün sonlarında falan sanırım daha var yani okulda duyurusu olur mutlaka:)

slm ark. bende busene kazndım anadolu üni.yi:)ama benm zihinsel eng. öğt. kayıt oldunusmu?

tebrikler...ünv nin tadını bol bol çıkartın.bence herkesin yolu hayatta bir kerede olsa üniversiteden geçmeli.çünkü en güzel yıllar.çabuk geçiyor zaman iyi değerlendirin...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri