Burda o.ö.ö dalga geciliyor!!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asudeyim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@asudeyim
meyve veren ağaç taşlanır.demekki en güzel meyveleri biz veriyoruz:)))))))))))))tek tartışılması gereken alan bizim alanımızmı bize laf atan diğer bölümlere söylüyorum.eğer laf atılacaksa kaç kişinin sesi güzel yada şarkı öğrenip söylemek istiyor yada kaç kişi sporsal alanda eğitim almak istiyor.ben hayatım boyunca müzik ve beden derslerinden nefret ettim.zaten çokta gereksizdi:)))))))))))))))))

meyve veren ağaç taşlanır.demekki en güzel meyveleri biz veriyoruz:)))))))))))))tek tartışılması gereken alan bizim alanımızmı bize laf atan diğer bölümlere söylüyorum.eğer laf atılacaksa kaç kişinin sesi güzel yada şarkı öğrenip söylemek istiyor yada kaç kişi sporsal alanda eğitim almak istiyor.ben hayatım boyunca müzik ve beden derslerinden nefret ettim.zaten çokta gereksizdi:)))))))))))))))))

ne farkınız kaldı acaba çok kıymetli öğretmenim bu cümleleri kurarark diğerlerinden....

konu memurlar net de de kilitlenmiş arkadaşlar boşverin biz bizi biliyoruz. tam 2 çift lafda ben yazacaktım ki baktım konu kilitlenmiş :)

ne farkınız kaldı acaba çok kıymetli öğretmenim bu cümleleri kurarark diğerlerinden....

ben sadece memurlar nette bize laf atanların bölümünü bakış açımla olmasa bile genel olarak değerlendirip kızgınlığımı dile getirmek için cümlelere döktüm.

eğer laf atılacaksa diye başladım zaten dikkatinizi cımbızlarım:))) büşra hocam.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri