Çicek sepeti müziği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hezarfen23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hezarfen23
arkadaşlar ciceksepeti sitesinin reklemında altta çalan bi müzik var onu bulmaya çalışıyorum ama bulamadım.

Chic_chicks_de_Margerie şarkının ismide bu olduğu söylendi ama bir türlü bulamadım.
yardımcı olursanız sewinirim

şimdiden teşekkürler.

arkadaşım senin için baktım o siteye ama ben anlayamadım senin yazdığın Chic_chicks_de_Margerie şarkısınıda bulamadım emin misin şarkının adından

çok teşekkür ederim ilginize.
şarkının ismine gelince emin değilim,ciceksepeti.com sitesini aradım derdimi onlarada anlattım bana mail adresinizi verin size gönderelim dediler ve bunu gönderdiler.ismi bu galiba.bende ciceksepeti.com sitesinin yalancısıyım yani:)

arkadaşlar ciceksepeti.com sitesinin reklemında altta çalan bi müzik var onu bulmaya çalışıyorum ama bulamadım.
Ciceksepeti.com sitesindeki hakkımızda bölümünden reklemlara bakabilirsiniz.

Chic_chicks_de_Margerie şarkının ismide bu olduğu söylendi ama bir türlü bulamadım.
yardımcı olursanız sewinirim

şimdiden teşekkürler.

hocam google a yazdım oradan bile çıkmyor yavv :)))

evet aynen öyle buamadım bende.google da farklı şekillerdede yazdım bulamadım

arkadaşlar çok teşekkür ederim emeğinize.
az önce dayanamadım tekrar aradım ciceksepeti.com u bana şarkının kendisini veya linkini veremeyiz ama ismini verebiliiz dediler ve Chic_chicks_de_Margerie
olarak mail atıldı.
Böyle bi şarkı kesin var ama nerde:)

ben bir daha bakayım hocam:) inş bulabilirim

chicks tavuk demek piliç
acaba tavuk dansı mı aradığınız tavuk dansı var bende onu göndermemi istermisiniz

ayben45 çok ii olur göndermenizi isterim.
bu arada ciceksepeti.com sitesinin hakkımızda bölümünde reklam videoları var.oradan izlemişsinizdir galiba aynı şarkıysa hemn gönderin bana hemen hemen lütfen lütfen lütfen:):)

buyrun hocam :)

diğer dediğinizi inanın çok aradım ama maalesef bulamadım :( üzgünüm

Ekli dosyalar

ama bu benim istediğim şarkı değilkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :(
ama yinede çok teşekkür ederim ayben45.
inş istediğim şarkıyıda buluruz :)

inanın çok aradım lime wire da bile tarattım margerite diye bi sanatçı var onun şarkısı bu dediğim gibi
ben bulamadım reklamlarda da dinledim umarım buluruz

seni anlıyorum arkadaşım bende uzun süredir aradığım şarkıyı bulamadım ne yazıkki üzülüyo insan hırslanıyo bulmak için

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri