DOWN SENDROMLU OĞLUM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keremcik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@keremcik
[i
BABEKOM, SENİ ÇOK SEVİYORUM!İYİ Kİ VARSIN!
:36_3_3:
RSM 2
[i

maşallah yavrum benim çok tatlı...allah size bağışlasın onu...

AMİN. GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH SİZE ÇOK SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN.

çok tatlı bir bebek allah bagişlasın acısını göstermesin

ALLAHIM NEDE GÜZEL YARATMIŞSIN..RABBİM KİMSEYE KALDIRAMAYACAĞI YÜK VERMEZMİŞ...SEVGİLİ ANNE ALLAH OĞLUNU SANA BAĞIŞLASIN...ONUNLA BİRLİKTE GÜZEL GÜNLER GEÇİRMEN DİLEKLERİMLE.SEVGİLER

Allah bağışlasın çok tatlı

Ay cok seker annesi onun yanaklarını cimcikleyimi lütfen :))aman cok tatlı Allah bağışlasın cok tatlı masallah:))

Yaaaa ben bu akşam herhalde çok şanslı bir insanım gülsümün meleğinden sonra bu kadar yakışıklı bir melekle tanışmak ne kadar güzel...İnan bana arkadaşım çok ama çok şanlı ve bir o kadar da özel bir annesin sen...
Allah bağışlasın...Allahım analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah....
Senden ricam zahmet olmazsa keremin o bal yanaklarına benden sevgi dolu kocaman öpücükler verirmisin...
Canlarım yaaa ilaç bunlar yaaa...Başka bir tarifi yok harikasınız ikinizde.....Bayıldım....

Allah bağışlasın çok tatlı...

seçilmiş insanlardan birisin bu dünyada her insan bazı şeylerle sınav olur sende çocugunla sınav oluyorsun onun degerini bil çünkü o çok masum ben 3 yıl zihinsel engelliler okulunda çalıştım bence down lular aralarında en iyilerinden bir grup ya otistik olsaydı o daha zor olurdu allaha şükret ve çocugunun kıymetini bil

allah kolaylık versin oğlun senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı sende öğle HİÇ AYRILMAMANIZ DİLEĞİYLE.......

çok şeker şimdi yanınızda olup sıkıştıra sıkıştıra sevmek vardı:)allah bağışlasın...

O hep masum kalacak. Bu dünyanın melekleri onlar. Onlarla olmak gerçekten bu dünyaya ait olmayan bir duygu sanki. Çok güzeller ve sevgi dolular. Sen de çok güzel bir annesin. Çocuğunla beraber yaşayacağın sonsuz mutluluklar dilerim sana.

teşekkür ederim arkadaşlar
mesajlarınız beni çok mutlu etti.

Allah bağışlasın bebeğiniz çok tatlı:):) siz seçilmiş özel bir annesiniz...bebeğinizle birlikte sağlıklı ve mutlu nice yıllar inş.....

Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin..

çok tatlı annesi nolur onu benim için kocaman öp keremcim çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook şekersin

çOK ŞANSLI BİR BEBEK.(ALLAH BAĞIŞLASIN) SENİN GİBİ BİR ANNESİ OLDUĞU İÇİN.ALLAHIM YAVRULARIMIZIN ACISINI GÖSTERMESİN (AMİN)

hocam Allah size bağışlasın.. Çok ama çok tatlı gerçekten.. Sevginizle bebeğinizi çok güzel yetiştireceğinize eminim.. en güzel günler bebeğinizin olsun..

arkadaşlar benim de yeğenim var ama bence dünyanın en şirin bebeği o.ben ve ailemdeki herkes onu çok seviyor fakat bide kilolu olmasa.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri