Dr.Mehmet Osman Kurtkan Kapıcıoğlu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan h?lya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:29
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@h?lya
DR.MEHMET OSMAN KURTKAN KAPICIOĞLU
Hayatımda tanıdığım ennnnnnnnnnnnnn mükemmelllllllll hocalardan birisi size her şeyi sevdirebilir, yardım eder ,yoklama alsın almasın her dersıne gırersın kacırmazsın Quiz yapcam blöfleri vardır dersı ogretırken hayatı soyutlamaz dersı hayatın ıcıne alır sevdırır kendısını yaaaaaaaaaa canım hocam benım keske butun hocalar sızın gıbı olsa am bu ımkansız gıbı hocam sızı tanıdım ıcın cok sevınıyorum sızı cok sevıyorum:36_15_4:

dr.mehmet osman kurtkan kapıcıoğlu
hayatımda tanıdığım ennnnnnnnnnnnnn mükemmelllllllll hocalardan birisi size her şeyi sevdirebilir, yardım eder ,yoklama alsın almasın her dersıne gırersın kacırmazsın quiz yapcam blöfleri vardır dersı ogretırken hayatı soyutlamaz dersı hayatın ıcıne alır sevdırır kendısını yaaaaaaaaaa canım hocam benım keske butun hocalar sızın gıbı olsa am bu ımkansız gıbı hocam sızı tanıdım ıcın cok sevınıyorum sızı cok sevıyorum:36_15_4:
canım hocam benımmmmmmmmmmmmmm

bınamızın kaç katlı oldunu sorar ama neden çevremizi fark etmemiz için canım hocam

DR.MEHMET OSMAN KURTKAN KAPICIOĞLU
Hayatımda tanıdığım ennnnnnnnnnnnnn mükemmelllllllll hocalardan birisi size her şeyi sevdirebilir, yardım eder ,yoklama alsın almasın her dersıne gırersın kacırmazsın Quiz yapcam blöfleri vardır dersı ogretırken hayatı soyutlamaz dersı hayatın ıcıne alır sevdırır kendısını yaaaaaaaaaa canım hocam benım keske butun hocalar sızın gıbı olsa am bu ımkansız gıbı hocam sızı tanıdım ıcın cok sevınıyorum sızı cok sevıyorum:36_15_4:
Osman hoca benimde hocamdı gerçekten çok değerli, saygı değer, verici,yönlendirici teşfik edici pozitif bir hoca...

osman hocamız fakultedekı hocalar ıcınde farkını bellı eden saygıya laık bı ınsandır onu tanımıs oldugumuz ıcın gercekten cok sanslıyız

hehe arkadaşlar herkez hocayı sevıyor cok ta iyi bir hocada bizmi dilinden anlamıyoruz acaba ters köşe yaptı herkezi ?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri