Emine Haşhaş :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selçuk Aydın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Puanları 48
Solutions 0
Tepki Skoru
47
@Selçuk Aydın
sevgili hocam selçuk aydın isteklerimize duyarlı davrandığınız için çok teşekkür ederim yıl sonu gösterileri harika çocuklar zaten doyulmaz şeyler lütfen bizlere yardım etmeye devam ediniz ömrünüz sağlıklı ve uzun olsun süheyla öğretmen

Teşekkür ederim :)

çok güzel olmuş gerçekten.çok beğendimmmm.

çok tatlılar.. bayıldım :)

ya ben bu siteye girene kadar okul öncesi egitim ögretmenlerinin paylaşımcılıgına inanmazdımm.İYİKİ VARSINIZZ gercekten cok mutluyum ellerinize paylasımcı yüreklerinize saglıkk

lulla' Alıntı:
sevgili hocam selçuk aydın isteklerimize duyarlı davrandığınız için çok teşekkür ederim yıl sonu gösterileri harika çocuklar zaten doyulmaz şeyler lütfen bizlere yardım etmeye devam ediniz ömrünüz sağlıklı ve uzun olsun süheyla öğretmen

Evet bende katılıyorum size. Çok haklısınız.

Bende bizim branşta böyle paylaşımlar görmedim. staj yaptığım okula bir faaliyet örneği alıcaz diye hocaların yüzü asılıyordu. ilki böylebir site var. bende en kısa zamanda paylaşımlarımı göndereceğim. sevgiyle kalın.

teşekkürler...

:36_7_8::36_7_8:
süperdi teşekkür ederim paylaşım için
:36_7_8::36_7_8:

gerçekten güzeldi,paylaşım için teşekler.arkadaşlar ben de katılıyorum okul öncesi ögretmenlerini paylaşımını eksi oldugu yönündeki sözlerinize.ben burda yenıyım.umarım paylaşım konusunda haklısınızdır arkadaşlar.

ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM,ÖĞRENCİLER DE OLDUKÇA YETENEKLİLER...BAŞTA SELÇUK BEY VE DİĞER TÜM SİTE ÜYELERİNE PAYLAŞIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM...

ssüüüüpppeeerrrrr olmuş

çok güzeldi hocam.iyiki varsınız...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri