Forumun eski müdavimleri..nerelerdesiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gizmo51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gizmo51
merhaba arkadaşlar.forumun eski üyeleri arkadaşlarla uzun yıllar burada çok şey paylaştık,puanlarımızı yazdık,listeler yaptık,fikir alışverişinde bulunduk.çoğu arkadaşı forumda göremiyorum.umarım herkes atanmıştır:)ben şubat atamasında van'a atandım.darısı inşallah atanamayan tüm arkadaşlarıma ve bu yıl sınava giren arkadaşlara olsun:)eski arkadaşları merak ediyorum,hala foruma giren varsa lütfen cvp yazsınlar.nerelerdeler,neler yapıyorlar.

merhaba arkadaşlar.forumun eski üyeleri arkadaşlarla uzun yıllar burada çok şey paylaştık,puanlarımızı yazdık,listeler yaptık,fikir alışverişinde bulunduk.çoğu arkadaşı forumda göremiyorum.umarım herkes atanmıştır:)ben şubat atamasında van'a atandım.darısı inşallah atanamayan tüm arkadaşlarıma ve bu yıl sınava giren arkadaşlara olsun:)eski arkadaşları merak ediyorum,hala foruma giren varsa lütfen cvp yazsınlar.nerelerdeler,neler yapıyorlar.

Konuyu açtığınız için teşekkür ederim.Bende artık buradayım.

rica ederim hocam,ne demek:)

Merhaba ben de forumun 2006 yılı üyelerindenim...Forum arkadaşlıkları bambaşka ben çok güzel insanlar tanıdım burada...

merhabalar ben de buradayım

merhabalar herkese .. bendebu civarlardayım.. takipteyim;)

slm bayağıdır pc bu forma girdiğimde virüs bulduğundan aylardır siteye girememiştim ısrarcı davrandığımda bilgisayarı kapatıyordu virüs programım. ben hala tatanamadım umudumda kalmadı zaten.bu sınava girmekten özgüvenimi yitirdim yetti artık yaş oldu 30.

ben de 2006 yılı üyelerindenim. evet burda edindiğim arkadaşlıklar bir başka güzeldi.

bende buradayım arkadaşlar :)

bende burdayım gizmo hemde vanda atanarak gelmedim ama eşimin taini ile geldim merkezdeysen görüşeli:)

ben de burdayııımm:))

yeliz ercan nerdesin senide merak ediyorum atandınmı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri