Gazİantep - malatya yazacaklar ve puanlari

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan soemnear
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@soemnear
Ölü tercihleri önlemek adına yazarsak iyi olacaktır.

73.92
Gaziantep Malatya - Gelir mi? Tahmini olan arkadaşların yorumları önemli, çünkü kızım dünyaya geldi ondan ayrılmak koyar bana. Şimdiden teşekkürler.

kardeşim de 80le malatya yazacak,antep gelebilir çünkü doğu görevine girmiyor hem de okul sayısı fazla

canım bende 62.889 la yazacaktım, bir umut işte... benimkinin ölü olacağı kesinleşti böylece :(( hayırlısı olsun. bebeğine Allah uzun ömürler versin

ya bende 67 aldım ama bende antepten tercih yapmak istiyordum
aslında okullarıda yazsak tercihler arasına çünkü aynı okulu seçmek ölü tercih olur aynı ili seçmek değil

ya bende 67 aldım ama bende antepten tercih yapmak istiyordum
aslında okullarıda yazsak tercihler arasına çünkü aynı okulu seçmek ölü tercih olur aynı ili seçmek değil

evet arkadaşım bende 67 puanım bende antepten yazıcam, yazıcan okulları söylersen bende aynısını yazmam teşekkürleer şimdiden ....

arkadaşlar antepte doğu görevi yerine geçebilecek okullar var.arabandaki okullar mesela.

80,796 antep malatya yazacam arkadaşta 78,552 ile yazacak..

hangi okulları yazıcaksınız antepte hocam?

Ben Gaziantep te iki zihinsel engelliiler okulunu yazdım. 6 senedir özel eğitimde çalışıyorum bu yüzden.Puanım 73.092 daha öncede yazmıştım. Bu okullar tam zamanlı ve raporlu zihinsel engelli öğrenciler vardır. Başka seçecekler var mı acaba?

ben 67 aldım ama antepten 5-6 tercih yapmayı düşünüyorum okulları kesinleştirmedim ama şehitkamil ve şahinbeyden yazabilirim siz nereyi yazmayı düşünüyorsunuz ve geleceğine inancınız varmı ben ç0ok kararsızım

Hocam bende pek bilmiyorum ama ilk önce karadeniz tercihim olur sonra malatya ve antepe bi sempatim var ordan bi kaç okul yazmayı düşünüyorum merkeze yakın olan..

karadenziden nereleri yazmayı düşünüyorsunuz ve puan kaçtı

şehitkamil ve şahin beyde şansınız çok fazla hocam.onlara öncelik vermeniz yararınıza olucaktır.bi öneri..

ben de 69 ile gaziantep yazmayı düşünüyorum.merkez ilçelerin gelme olsaılığı nedir?bir fikri olan varsa paylaşsın lütfen.gaziantep doğu ve güneydoğunun en çok tercih edilen yeri olacaktır.antep için nasıl bir tercih listesi şansımı artırır bilemiyorm.daha önce tercih yapan deneyimli olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

köyleri diyorum ben.Ki antebin köyleri merkeze yakındır. ben antepte görev yapıyorum 6 yıldır. Köyleri verebilirim isteyene.

alabilir miyim hocam?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri