Hangi Üniversite Yüksek Lisans/Doktora Yapıyorsunuz

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Puanları 48
Solutions 0
Tepki Skoru
47
@Selçuk Aydın
Hangi Üniversite Yüksek Lisans/Doktora Yapıyorsunuz arkadaşlar tanışalım.

Selçuk üniversitesinde yüksek lisans yapıyorum

mrblar bende mezun olalı 5 sene oldu yuksk lısansı cok ısetım ama dıploma notum dusuk acaba hangı unıversıteler notla alıyo ve yuksek lısans yaparken okulumuza devam edebılıyormuyuz bılen varsa lutfen bana yazabılırmı ozellıkle karadenız teknık unıversıtesı ıle ılgılı bılgı sahıbı varsa tesekkurler.

Yüksek lisans düşünenler için kaç yılında girdiğiniz, puanınız ve ingilizce seviyeniz hakkında bilgilendirebilir misiniz ?

Bolu Abant İzzet Baysalda yapıyorum.İlk seneniz mi ? Mesleki eğitimde misiniz yksa nuran hocanın öğrencisi misiniz?

mesleki eğitim nurcan hocadan ders aldım hem lisans ta hem yüksek lisansta . benim bitti sayılır artık

trakya üniversitesi / Eğitim Yönetimi Teftişi,Planlaması ve Ekonomisi dalında yüksek lisans yapıyorum.ilk senem...

selçuk ünv.(konya) EĞİTİM YÖNETİMİ TEFTİŞİ PLANLANMASI VE EKONOMİSİ ALANINDA YAPIYORUM.

Tebrik ederim öncelikle..
Yüksek lisans toplamda ne kadar sürüyor?
Kaç Ales puanıyla kazandınız?
Üds niz nasıldı? biraz bilgilendirebilir misiniz acaba ?

ben ales 79 uds 55 almıştım

Tebrikler.. Bizede nasip olur inş.

ßaşarılarınızın devamını dilerim.darısı başımıza inşallahh

Teşekkürler arkadaşlar.

Yüksek Lisansı Selçuk Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümünde yaptım.
Şimdi Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Bölümünde Doktora yapıyorum.
Alanda kendini geliştirmek mükemmel birşey. Farklı üniversitelerde eğitim görmek ise insana bir çok perspektif kazandırıyor. Tavsiye ederim. alanımızın buna çok ihtiyacı var bence

Herkesin aland kendinigeliştirme yöntemleri var arkadaşlar. Bence böyle bir sitenin var oluşu ve bu kadar çok paylaşım yapılması bile buna güzel bir örnek. Ne güzelki artık eski öğretmenlik anlayışı yok. Artık kendimizi geliştirmek, değişik kaynaklardan etkinliklerimizi zenginleştirmek için çabalıyoruz. Bir şeyin doğrusunu öğrenmek için araştırma yapıyoruz. En önemlisi bilgiyi paylaşıyoruz. Bu çok güzel. Katkısı olan herkese teşekkürler. Herşey ülke geleceği olan çocuklarımız için

bende ist beykent üniversitesinde y.lisans yaptım.bölümüm eğitim yönetimi ve denetimi.

Yüksek Lisansı Selçuk Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümünde yaptım.
Şimdi Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Bölümünde Doktora yapıyorum.
Alanda kendini geliştirmek mükemmel birşey. Farklı üniversitelerde eğitim görmek ise insana bir çok perspektif kazandırıyor. Tavsiye ederim. alanımızın buna çok ihtiyacı var bence

Tebrik eder,başarılarınızın devamını dilerim,hakikaten rumuzunuzu yansıtıyorsunuz demek:)

merhaba ankara üniversitesi çocuk gelişimi ve eğitimi alanında master yapıyorum.

Arkadaşalr ben de adnana menderes üniversitesinde okul öncesi öğretmenliği bölümünde yüksek lisans yapıyorum. Tezim bitti sayılır. Dneysel bir çalışmaydı. Fakat araştrmalar kısmını tamamlayamıyorum bana konuda yardımcı olursanız mutlu olacağım

bende selçuk üniversitesi okul öncesi bölümünde y. lisans yapıyorum bu dönem tez hazırlıyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri