ArkadaŞlar,İnternt Üzerİnden yÜksek lİsan yapilabİlr dİye bİr duyum aldim. Arama motorundan aradim ama kayda deĞer bİr Şey bulamadim. Bu konuda bİlgİsİ olan varsa paylaŞirsa sevİnİrİm.
Bunlar uydurma değil, teknolojinin getirdiği faydalar... Anadolu Üniversitesi bunu yıllardır uyguluyor. Açıköğretim değil uzaktan eğitim sistemine dayalı olarak yürütülür dersler. Anadolu mezunu olduğum için kendi okulumla ilgili bilgi verebilirim. Anadolu'da bulunan bazı bölümlerde Eskişehir'e gidip uygulama zorunluluğu ve aynı zamanda internet üzerinden hocalarla yürütülen dersler bulunmakta. Gerektiğinde hocalar internet üzerinde öğrencilere ödev veririler ve öğrenciler zamanı gelince yine aynı ortamda ödevi hoacalarına gönderir vs. Sistem bu şekilde yürüyor. Dünyada yıllardır uygulanan bu sistemi şuanda Türk üniversiteleri içinde en doğru düzgün şekilde uygulayan tek üniversite Eskişehir Anadolu. Aynı zamanda öğretmenlik mesleği ile ilgili yüksek lisans bölümleri bulunmakta. Böyle birşey düşünüyorsanız; www.anadolu.edu.tr adresini inceleyebilirsiniz. İyi çalışmalar..
belirtiğiniz siteye girdim fakat gerekli bilgiye ulaşamadım ....
aöf okulöncesi mezunuyum uzaktan yüksek lisans yapma imkanını duydum fakat kaynak bulamıyorum bu konuyla ilgili yardımcı olursanı z sevinrim...
çok sağolun nuray hocam 2 aydır bende ararştırıyordum iii oldu.Merhaba, İntermet üzerinden Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bölümünde Yüksek Lisans yaptım. Uzaktan Eğitim oluyor. Hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum ama bulunduğunuz şehir de önemli değil bilgisayardan canlı olarak dersleri takip edebiliyorsunuz.
Ahmet Yesevi Üniiversitesinde yaptım.Tek sorun ALES 55 alman yeterli 55puanla paralı olarak yüksek Lisans yapabilirsin. Paralı düşünmediğin takdirde devlet üniversitelerinin uzaktan eğitim bölümünü araştırabilirsin....
Merhaba, İntermet üzerinden Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bölümünde Yüksek Lisans yaptım. Uzaktan Eğitim oluyor. Hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum ama bulunduğunuz şehir de önemli değil bilgisayardan canlı olarak dersleri takip edebiliyorsunuz.
Ahmet Yesevi Üniiversitesinde yaptım.Tek sorun ALES 55 alman yeterli 55puanla paralı olarak yüksek Lisans yapabilirsin. Paralı düşünmediğin takdirde devlet üniversitelerinin uzaktan eğitim bölümünü araştırabilirsin....
hocam biraz daha detaylı bilgi verirmisiniz.ben ünv sitesine ulaştım .sınavlar nasıl yapılıyor,nereye başvuru yapılıyor, bide maliyet nedir?
UZAKTAN EĞİTİM Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!