İzmirr tercih edecekler buraya....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan k.digdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@k.digdem
arkadaşlar izmiri tercih edecekler yazabilir mi.. puanlarımızı ve okul adlarını yazarsak ölü tercih yapmayız...

evet herkes puanını yazarsa iyiy olur ama başlığı açan arkadaşım sende puanını ve tercih edeceğin yerleri yazmamışın.ben izmiride düşünüyorum,puanım 80.ama izm,r merkez yerleri yazacağım ilçelerini yazmıyacağım

puanım 81... izmir buca düşünüyorum ...

arkadaşlar ben şuan kadrolu olarak calısıorm gecen sene atandım bu sene pek ilgilenemedim atamalarla. izmirde kadrolu olarak acık var mı kac okul koymuslar tercıh etmek ıcın ve hala pilot olarak uygulanan zorunlu eğitime tabii il var mı bu sene de.bi bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim.

arkadaşlar ben şuan kadrolu olarak calısıorm gecen sene atandım bu sene pek ilgilenemedim atamalarla. izmirde kadrolu olarak acık var mı kac okul koymuslar tercıh etmek ıcın ve hala pilot olarak uygulanan zorunlu eğitime tabii il var mı bu sene de.bi bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim.

hocam izmir de 43 okulda açık var.diğer sorunuza gelince bu sene zorunlu olan illerden sakarya da hiç açık yok

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri