Kadrolu ve sözleşmeli

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan neseli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
mrb ben 71.267 aldım atanma durumum varmı arkadaşlar

ya ben milli eğitimin kadrosuna nasıl geçebilirim acaba

arkadaşlar benımde bı sorum olucak bi sene sözleşmeli çalıştık ara atamalarda da kadrolu atanamadık diyelım peki seneye için tekrar sözleşmeli olarak çalışmaya devam edebiliyor muyuz yoksa tekrar puanımıza göre sözleşmeli atanmak mı zorundayız yardımcı olursanız sevinirim

Hayir Canim Tekrarn BaŞvurmuyorsun Ayni Okulunda Devam Edİyorsun Ocak Ayinda Tekrar SÖzleŞmeler Yenİlenİyor
Hehangİ Bİ İŞlem Yaapilmiyor

HOCAM SÖZLEŞMELİ OLDUKTAN SONRA KADROLU OLABİLMEN İÇİN SON İKİ SENE İÇİNDE ALDIĞIN KPSS PUANININ KADROYA YETMESİ GEREK..GENELDE SÖZLEŞMELİLER KADROYA GEÇİYOR EVET AMA YA TEKRAR KPSS YE GİRİYORLAR YADA ÖZELLİKLE ŞUBAT ATAMALARINDA TABAN PUAN DÜŞTÜĞÜ İÇİN KPSS PUANI KADRO İÇİN YETERLİ OLUYOR VE KADROLU OLARAK ATANIYOR. BENİM DURUMUM BUNA Bİ ÖRNEK..AĞUSTOSTA 78,310 PUANLA SÖZLEŞMELİ ATANDIM ŞUBATTA TEKRAR ATAMA OLDU AYNI PUANIMLA BAŞVURDUM TERCİH YAPTIM VE KADROLU OLARAK ATANDIM..UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR:)

tamda bu konu hakkında soru soracaktım arkadaş sanırım bunu geçen sene yazmış

soruma gelince ağustosta sözleşmeli atanan birisi şubatta kadroluya geçer mi geçen senelerde oluyormuş sanırım bende ona göre sözleşmelide seçmiştim ama arkadaşlar bu sene bu kural kalktı dediler yasa çıkmış sanırım bu doğru mulütfen çok acil cevaplayabilir misiniz sanırım sözleşmeli olan kişi istifa etmiş sayılırmış 1 yıl tercih yapma hakkı donduruluyormuş kılavuzdada öyle birşey yazıyor o bu kuralla mı ilgili acaba

bende tam olarak bilmıyorum ama o atanınca gıtmeyenlere verılen bi ceza sanırım

tamda bu konu hakkında soru soracaktım arkadaş sanırım bunu geçen sene yazmış

soruma gelince ağustosta sözleşmeli atanan birisi şubatta kadroluya geçer mi geçen senelerde oluyormuş sanırım bende ona göre sözleşmelide seçmiştim ama arkadaşlar bu sene bu kural kalktı dediler yasa çıkmış sanırım bu doğru mulütfen çok acil cevaplayabilir misiniz sanırım sözleşmeli olan kişi istifa etmiş sayılırmış 1 yıl tercih yapma hakkı donduruluyormuş kılavuzdada öyle birşey yazıyor o bu kuralla mı ilgili acaba

Bunu bende duydum ve mebi aradım. Şu an öyle bir şey olmadığını ama bunun ilerde de olmayacağı anlamına gelmeyeceğini söylediler.

Bunu bende duydum ve mebi aradım. Şu an öyle bir şey olmadığını ama bunun ilerde de olmayacağı anlamına gelmeyeceğini söylediler.

ilerde derken olabilirde yani atanırmışım sözleşmeli sonrada kalkarmış kural ne yapacağımı bilemedim şimdi en iyisi kadrolu seçeyim hepsini önlem misali boşta kalırsak şubatta olur nasılsa tskler yorum yazanlar için :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri