mrb ben 71.267 aldım atanma durumum varmı arkadaşlar
HOCAM SÖZLEŞMELİ OLDUKTAN SONRA KADROLU OLABİLMEN İÇİN SON İKİ SENE İÇİNDE ALDIĞIN KPSS PUANININ KADROYA YETMESİ GEREK..GENELDE SÖZLEŞMELİLER KADROYA GEÇİYOR EVET AMA YA TEKRAR KPSS YE GİRİYORLAR YADA ÖZELLİKLE ŞUBAT ATAMALARINDA TABAN PUAN DÜŞTÜĞÜ İÇİN KPSS PUANI KADRO İÇİN YETERLİ OLUYOR VE KADROLU OLARAK ATANIYOR. BENİM DURUMUM BUNA Bİ ÖRNEK..AĞUSTOSTA 78,310 PUANLA SÖZLEŞMELİ ATANDIM ŞUBATTA TEKRAR ATAMA OLDU AYNI PUANIMLA BAŞVURDUM TERCİH YAPTIM VE KADROLU OLARAK ATANDIM..UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR![]()
tamda bu konu hakkında soru soracaktım arkadaş sanırım bunu geçen sene yazmış
soruma gelince ağustosta sözleşmeli atanan birisi şubatta kadroluya geçer mi geçen senelerde oluyormuş sanırım bende ona göre sözleşmelide seçmiştim ama arkadaşlar bu sene bu kural kalktı dediler yasa çıkmış sanırım bu doğru mulütfen çok acil cevaplayabilir misiniz sanırım sözleşmeli olan kişi istifa etmiş sayılırmış 1 yıl tercih yapma hakkı donduruluyormuş kılavuzdada öyle birşey yazıyor o bu kuralla mı ilgili acaba
Bunu bende duydum ve mebi aradım. Şu an öyle bir şey olmadığını ama bunun ilerde de olmayacağı anlamına gelmeyeceğini söylediler.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!