kafesteki zürafa

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sevgipınarı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sevgipınarı
sergide gördüğüm bir etkinlik çok hoşuma gitti
sizlerle paylaşıyım dedim.

Ekli dosyalar

• SDC10632.jpg
    SDC10632.jpg
    51.5 KB · Görüntüleme: 280
çok güzel olmş öğretmnm..ama hayvnlar sadece etknlkte kafeste olsa..doğada özgürrr (((:

çok güzel olmş öğretmnm..ama hayvnlar sadece etknlkte kafeste olsa..doğada özgürrr (((:
hocam çok haklısınız hoş derken değişik bir etkinlik olarak gördüğüm için dedim yani ilk kez görmüştüm o yüzden yoksa sizden taraftayım hayvanlar doğada yaşamalı=)

aynı fikirde oldğmz için çok sevndmmm (((: ama inanın bu etknliği çok beğndm...dahada kompleks hale getrlp kafeste farklı hayvnlr çalışlarak hayvnt bahçesi şeklnde proje çalşmasda yaptrlblr...hayal gücmze kalmş sanki...paylşmnz için tekrar teşekkrler öğretmenm ((((:

aynı fikirde oldğmz için çok sevndmmm (((: ama inanın bu etknliği çok beğndm...dahada kompleks hale getrlp kafeste farklı hayvnlr çalışlarak hayvnt bahçesi şeklnde proje çalşmasda yaptrlblr...hayal gücmze kalmş sanki...paylşmnz için tekrar teşekkrler öğretmenm ((((:
ewet hocam sergide hayvanat bahçesi yapılmış ama ben örnek amaçlı almıştım sizlerle paylaşıyım die=)

((((: anladmmm...teşekkrler ve yine teşekkrler ve yine teşekkrlerr size ((((((:

hocam muhteşem bir etkinlik olmuş, bizimle de paylaştığınız için çook teşekkürler.. evet değişik hayvanlarla çalışılabilir. O çubuklardan yok sadece. mmmm başka ne kullanılabilir acaba???

çok güzel olmuş teşekkürler..aslında hayvanları koruma gününde yapılıp kafesteki hayvanların yaşadıkları da aynı zamanda dramatize edilebilir..

hocam çöp şiş yada renkli pipetler kullanılabilir

Çok güzel olmuş. Emeğinize sağlık.

birlikte fikir geliştirmek ne güzel öğretmenlerm ya (((: ama bence kafes konsnda çöp şiş daha mantklı..pipeti geçrmek zor olabilir..yada rafya vb ipte geçirilebilir sanki..ne dersnz...iyiki varsnz (((:

birlikte fikir geliştirmek ne güzel öğretmenlerm ya (((: ama bence kafes konsnda çöp şiş daha mantklı..pipeti geçrmek zor olabilir..yada rafya vb ipte geçirilebilir sanki..ne dersnz...iyiki varsnz (((:
hocam size katılıyorum pipet geçirmek zor olur=)

((((((((((; teşkkrler...

ben buna bayıldımmm,öldümmm,bittiimmm :) gerçekten çok beğendim,teşekkürler paylaştığınız için.......

güzel yorumlara teşekkürler=D

ay tuba öğretmenm alemsn...sakın ölme sen,hayırlı ve sağlklı ve uzunnn yaşa inş...öyle değlmi pınar öğretmenm..arkadşmz bi etknlk için ölmesn, ne dersin (((; ve tekrar teşekkrler paylşmn için..

ben buna bayıldımmm,öldümmm,bittiimmm :) gerçekten çok beğendim,teşekkürler paylaştığınız için.......
bayılırsanız tutarız ama ölürseniz dua edebiliriz tuba hocam elif öğretmenim çok haklı tuba hocam siz bayılın ben kolonyayı getiririm=)

ay pınarrrrr...sende tuba öğretmnden farklı değlsn..alemsnz yaaa ((((;

ay pınarrrrr...sende tuba öğretmnden farklı değlsn..alemsnz yaaa ((((;
olsun o kadar çılgınlık tuba hocamla koptuk biz okulöncesi bölümünü boşa şeçmedim aramızda kalsın bazen bende tozutuyorum=)

sen yinede sakin ol..tamammı canım..hani yoln asck uzun..sana bişey olmsn şimdiden...zümremi kaybetmek istemem (((;

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri