KPSS Sonuçları Burada Toplanıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan örtmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@örtmen
sonuçlar ne zaman açıklanır bi fikri olan varmı arkadaşlar her sabah yüreğim ağzımda kalkıyorum yataktan hergün bugün açıklanacakmı diye heyecanlanıyorum. bu arada açıklandığında puanlarımızı paylaşalım. biraz erken ama şimdiden iyi puan alan arkadaşları tebrik ediyorum:)

Bu pazar açıklanıyormuş öyle duydum

ay inşallahhhhh:) gerçi benim sınav pek iç açıcı değildi ama :( beklediğim bir mucize sadece :)

İnşallah olur ya çok kişi alınıcak diyolar bakalım görücez

sanırım bu pazarı yüreğim ağzımda bekleyeceğim
büyük stres içerisindeyim : ))

ben daha geç açıklanacağını düşünüyorum.çünkü iptal olan sorular var.şıkları değişen sorular var.işler karışık yani.netlerimiz bile belli değil artık.ya batacağız ya çıkacağız.hepimiz için hayılrlısı olsun

iptal olan sorular var mı? şıkları değişmesi gereken üç soru vardı bana göre ama inşallah onlardır değişenler ve doğru şekilde değişmiştir.

biri müfredat sorusu arkadaşım ama diğerleri belli değil.zaman gazetesi yazmış ben ordan duydum.

500 bine yakın adayın girdiği Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları haftaya açıklanıyor. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, KPSS sonuçlarını biran önce açıklamak için çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Önümüzdeki hafta sonuna doğru KPSS sonuçlarını açıklamayı planlıyoruz, ama tam gününü netleştiremedik" dedi.

Sınavda 'birkaç' sorunun iptal edildiğini, 'bir-iki' soruda ise yanlış açıklanan cevap şıkkının düzeltildiğini açıklayan ÖSYM Başkanı, 'müfredatla ilgili' sorunun da iptal edilenler arasında olduğunu söyledi.

27-28 Haziran 2009 tarihlerinde gerçekleştirilen ve lisans düzeyinde sadece A grubu ve öğretmenlik kadroları için yapılan KPSS'ye 428 bin aday girmişti. Milli Eğitim Bakanlığı'nın alacağı öğretmenlik kadrosuna müracaat edebilmek için 257 bin aday sınavda ter dökmüştü. Hukuk, iktisat, işletme, maliye ve muhasebe testlerine 106 bin; çalışma ekonomisi ve endüstrisi ilişkileri, ekonometri, istatistik, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler testlerine ise 62 bin aday girmişti.

Bakanlığın tepki gösterdiği müfredat sorusu iptal

Öğretmen adaylarına ilköğretim müfredatını yanlış tanıtan ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın tepkisini çeken KPSS sorusu iptal edildi. KPSS sorusunda, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2004-2005 eğitim öğretim yılından itibaren kademeli olarak uygulamaya koyduğu ve genel olarak eğitimcilerin ve toplumun beğenisini kazanan müfredat; 'AB ve ABD'den uyarlama, ulusal değerlere yeterince yer vermeyen, pilot uygulaması yapılmamış, geliştirilmemiş ve aşamalı olarak uygulanmamış' bir şeklinde veriliyordu. Soruya tepki gösteren Milli Eğitim Bakanlığı ise Nimet Çubukçu imzası ile YÖK'e yazı göndermiş, sorudan duyulan 'derin üzüntü' dile getirilmiş ve sorunun 'hem usul açısından hem de esasa yönelik olarak son derece hatalı' olduğunu bildirmişti. Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Merdan Tufan da ÖSYM Başkanı ile görüşerek sorudan duydukları rahatsızlığı dile getirmişti.

ZAMAN

Tesekkür ederim dediğiniz gibi ya batacağız ya çıkacağız hayırlısı sadece müfredat sorusunun iptal olduğunu birde o sistematik hata sorusu vardı cevabı sabitt vermişlerdi onun düzeltileceğini duymuştum.

Herkesin görmesi için yeni bir başlık açtım.Daha sağlıklı olur sanırım.Herkes görmüş ve yorumunu yapmış olur.herkese başarılar

evet ya batıcaz ya çıkıcaz

bu durumda 119 soru üzerinden değerlendirme yapacaklar o zaman s.sapma yüksek olur diye tahmin ediyorum
sabit değil sistematik olarak düzeltilirse süper olur çünkü şans faktörüyle sabit yapanlar fazla puan alacaktı buda sistematik diyerek doğru cevaplayan bizlere büyük haksızlık olacaktı inş. denildiği gibi düzeltilmiştir.

keŞke Ösym, hangİ tarİhte aÇiklayacaĞini da sinav tarİhİnİ aÇikladiĞi gİbİ aÇiklasa.. Bİzİ de bu gÜndÜ yarindi gİbİ medyumluklar yapmaya zorlamamiŞ olurlar.. Hop oturup hop kalkiyoruz.. Her gÜn acaba bu gÜn ne deĞİŞtİ kpss İle İlgİlİ ne gelİŞme var dİye bakiyorum.. Ama adam aklli bİr Şey yok.. AÇiklansa da kurtulsak hepİmİz..

İnŞallah bİr gÜn.. Nerelere atandiĞimizi konuŞacaĞiz bu sayfalarda... :)))

yani arkadaşlar son durum da ne zaman açıklanacağı belli değil öyle mi* ben çarşamba diye hesaplıyorum geçen yılın tarihine göre ama bilmiyorum tabi net olarak. bir de taban puanlar aynı gün mü açıklanıyo yada ne zaman açıklanıyo bilen var mı*

bugün yüreğim ağzıma geldi ya mynet haberde kpss sonuçları açıklandı yazıyodu nasıl panik oldum heyecanlandım meğerse yerleştirme sonuçlarıymış bizi bağlayan bişey değil yanii. offf bekleyiş öldürcekk :))

Allah hepimizin yardımcısı olsun sonuçlardan sonra inşaallah derin bir ohhhh çekeriz herkese başarılar

arkadaşlar çok korkuyorum herkese başarılar bekleyip göreceğiz

inşallah iyi puanlar alırız ve atanırız

bugünde ses çıkmadıı umudumuz yarınaa

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri