Okul Öncesİ ÖĞretmenİ olmasaydiniz?

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Puanları 48
Solutions 0
Tepki Skoru
47
@Selçuk Aydın
Ne olmak isterdiniz.Çoklu oy kullanabilirsiniz.

anketiniz için teşekkürler elinize sağlık

Resim öğretmeni olmak veya herhangi bir spor dalında uzmanlaşıp antrenör olmak isterdim. Olimpiyatlara filan sporcular yetiştirmek isterdim.
Bir de temizlikçi olup sokaklardaki yaprakları, çöpleri temizlerdim sanırım. Öyle değil biliyorum ama dünyanın en huzurlu insanları onlarmış gibi geliyor bazen.

Psikolog olabilirdim.

sosyal bilg. öğretmenliği olabilirdi , bir de reklam sektöründe çalışmak isterdim...

EĞer anasinifi ÖĞretmenİ olmasaydim ya mÜzİk ya da İngİlİzce ÖĞretmenİ olmak İsterdİm ama Şuan kİ mesleĞİmden de gayet memnunum:)

sınıf ve fen bilgisi öğretmeni olurdum herhalde....öğretmenlik benim için vazgeçilmez bir meslek.....

mesleğimi çok seviyorum ama başka hangi mesleği seçerdiniz diye sorulunca tiyatro diyorum çünkü bir tiyatro aşığıyım hatta kadroya geçer geçmez profesyonel olarak veya amatör olarak bu işi yapıcam ve eğitimini de alıcam..

tuba 07 yazını görmemiştim :) sende benim kafadansın :) istanbuldasın sanırım bana fikir verebilirmisin

pdr de okumak isterdim, yani rehber öğretmen olmayı tercih ederdim... yüksek lisansımı da pdr de yapma hayalim var.

matematilk öğretmeni olurdum mutlaka öğretmenliği seviyorum

Mesleğimi çok seviyorum ama şartların keyfi uygulamarla zorlaştırılması beni bu meslekten soğutuyor.bu mesleği iyi yapabilmenin tek açıklaması çocukların masumiyeti yani içimizdeki çocuk sevgisi...

rehber öğretmen olmayı isterdim

Bu meslek olmasaydı ben de rehberlik ve psikolojik danışmanlık okumak isterdim.Sonuç:gene öğretmen olurdum :))

Ben kesinlikle POLİS olurdum.

öğretmenlikten vazgeçmezdim sanırım..

matematik öğretmeni olmak isterdim..

tabi farklı bir dal seçmem gerekirse diyetisyen yada gıda mühendisliği :))

istanbulda okul öncesi seminerleri olmuyormu bilgi verirseniz sevinirim

ben öğrenci olduğum için ama a.öğretmen olmasaydım sınıf öğrt olurdum

mrb arkadaşlar bingölden semra

ben edebiyat öğretmeni yada psikolog olmak isterdim. ama şimdilik çocuk psikolojisiyle uğraşıyorum.. hem mesleğim içim çok iyi oldu hem o alanda da kendimi mutlu ediyorum..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri