Puanı 60 altı olup ek alımda sadece istanbul yazacaklar burayaaa!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan laviny@
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@laviny@
arkadaşlar ek alımda sadece istanbul diyenler varmı ya da tercihlerinde istanbulu yazacak olanlar? puanlarınızla birlikte buraya yazar mısınız...şimdiden teşerkkürler:)

benm puanım 57.068 sadece istanbul yazıcam

Benim57,07 Ben de ist yazacam

Sizce ist'a kaç sözleşmeli alacaklar?

benimde 56 bende sadece ist yazabilirim

bence istanbul'a yine 100ün üzerinde olur gibime geliyor. puanlarımız birbirine çok yakın tercihler başlayınca tercih ediceğimiz okulları buraya yazalım ki ölü tercih olmasın..gerçi herkese güvenmek de olanaksız ama:S

kusura bakmayın ama 60 altına sözleşmeli düşeceğini sanıyorsanız çok yanılırsınız alım eğer biz birşeyler yapmasak 1000 olur ve hepimiz kalırız ortada lütfen herkeze ulaşmaya çalışın akime oemüdürlüğüne mailler atın .destek olan sayfayı tıklayıp sizde birşeyler yapın

bnm 59.318 ist yazıcm sadece

benim puan 55 ama ben de istabul yazmayı düşünüyorum (durum vahim gerçi ama olsun bir umuttur yaşamak değil mi=)

kusura bakmayın ama 60 altına sözleşmeli düşeceğini sanıyorsanız çok yanılırsınız alım eğer biz birşeyler yapmasak 1000 olur ve hepimiz kalırız ortada lütfen herkeze ulaşmaya çalışın akime oemüdürlüğüne mailler atın .destek olan sayfayı tıklayıp sizde birşeyler yapın

bu kadar karamsar konusmamalısın bence evet bişeyler yapalım haklısın ama gecen sene 45 lerle atananlar oldu bu da şansımız oldugunu gosterır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri