Siralamanizi buradan ÖĞrenİn

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@karacaaaaaaaa
http://www.kpssuzmani.com/2010-KPSS-Siralama.aspx ARKADAŞLAR LÜTFEN TAHMİNİ SIRALAMANIZI ÖĞRENİNİZ.tüm atama bekleyen okulönceci arkadaşlara öneriniz.Katılım ne kadar çok olursa tahmini sıralamalarımız gerçeğe o kadar yakın olur

Daha 1155 lişi kayıt olmuş bizden şuanda hiç güvenilirliği yok . Biran önce herkes puanını kaydederse daha iyi olur arkadaşlar.

herkesi çağıralım arkadaşlar,genel bir bilgimiz olsun en azından..

evet arkadaşlar tüm tanıdığınız okulöncecilere haber verin sıralamasını öğrensin ve mutlaka kayıt altına aldırsın

ben kesinlikle yazmıyacağım puanımı çünkü bir çok insan okuyor kendi puanını yazmıyor,okuyup çıkıyor,biz onun işine yaramış oluyoruz,geçen atamalarda hatırlarsanız hangi ili yazacağım desen hemen bir puan üstü biri çıkıp bende diyor sonra diğer sayfalarda başka puanla görebiliyorsunuz..

arkadaşlar biliyorum taban puanları bilmiyoruz ama.47,725 ile durumum ne olur:(
sözleşmeli olurmu acep..

ben kesinlikle yazmıyacağım puanımı çünkü bir çok insan okuyor kendi puanını yazmıyor,okuyup çıkıyor,biz onun işine yaramış oluyoruz,geçen atamalarda hatırlarsanız hangi ili yazacağım desen hemen bir puan üstü biri çıkıp bende diyor sonra diğer sayfalarda başka puanla görebiliyorsunuz..

ben anlamadım senin puanını kim görebilirki oradan???Tabiki ısrar etmeyeceğim sıralamanı öğrenmen için nede olsa pazartesi sıralamalar verilir.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri