Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

12bin sözleşmeli yerine 15bin kadorlu

Tepki Skoru
0
hiç atanamayan arkadaşlar beklediğinize değdi gözünüz aydın memuruz netteki heberi okuyun!!!!

Tepki Skoru
0
pardon 15bin sözlemeli yazacaktım hayırlı olsun!!!

Tepki Skoru
0
evet arkadaşım ben dedim. agustos ayına yani kpss sınavından sonra alımmm. ben bizzat hüseyn çelik in açıklamasını sky türk de dinledim . çoook üzgünüm sizler içinnn.

Tepki Skoru
0
erdoğan açıkladı. ağustos sonu 24.000 alım varmış kadrolu. sözleşmeli için ümitlenmiştim. allah hepsinin cezasını versin insanı umutlandırıp verdikleri sözü tutmamak bunların işi.sadece seçimi düşünüyorlar. TÜRKİYEM 12 haziranda lütfen doğru oy kullanalım 13 haziranda rahat bir nefes alalım.(benim arkadaşımın eşi sözleşmeli çalışandı kadro olayı çıkınca oyunu akp ye verecekmiş) kadro vermeden sözü ile 2 oy kazandılar.bizi bu kadar üzmelerinin hesabını birgün verecekler.

Tepki Skoru
0
panik yapmayalım mail atalım ahlanmakla olmuyor hep aynı şey.. şimdi kpss'ye girecek arkadaşlar bakanlığa baskı yapıyor geri adım atsak ne olur diye deniyorlar onlar da, biz de baskı yaparsak durum eşitlenecek ve alım olacak.

Tepki Skoru
0
Başvuru Tarihi: 05.06.2011 18:47:58 / Başvuru Sayısı:520530

Sayın Başbakanım-- Bizler 2010 Kpss Mağduru Öğretmenleriz. 30 000 öğretmen atamasında kadrolu yeni atama olacağını duyduğumuzda çok umutlanmıştık. Bu atamanın 14 000 kişisinin sözleşmeli çalışanların kadroya geçirilmesi olduğunu duyduğumuzda ise hayal kırıklığına uğradık, Kopya skandalı olmadan önce yaptığımız netlerle kadrolu olarak atanabilecekken sınavın iptal edilmesiyle netlerimiz bir öncekiyle benzerlik göstermesine rağmen daha az puan aldık. Sayın Milli Eğitim Bakanımız bu hafta yaptığı açıklamada atama tarihlerini duyurduğunda bir umutla tekrar beklemeye başladık, çünkü bu atamanın sınav öncesi yapılması biraz da olsa mağduriyetimizi gidermiş olacaktı. Şu anda ise medyada yer alan haberler bizi tekrar karamsarlığa sürüklüyor. Bizim ve ailemizin bir senedir yaşadığı belirsizliğin artık sonlanmasını ve sayın bakanımızın açıkladığı sözleşmeli alımın belirtilen tarihlerde yapılmasını (26 haziran-- 4 temmuz arası tercihler, 6 temmuz tercih sonuçları) duyarlılığınıza güvenerek rica ediyoruz. Saygılarımla..

............ben BİMER e böyle yazdım kendi durumunuzu belirten bişeyler ekleyerek siz de yazabilirsiniz............

Tepki Skoru
0
yapılan atamalardan hiçbirimiz memnun kalmadık. sözleşmeliden kadroya geçen arkadaşlarımız mağdur oldular,yine de kadroya geçtiler,onlar adına sevindirici fakat biz atanamayanları düşünen yok sanki.sayın devlet büyüklerimizin bir an önce biz atanamayan öğretmenler için bir çalışma yapmaları gerekiryor.daha önce açıklanan 28 haziran - 6 temmuz aralığında atanamayan öğretmenler için alım yapılmalıdır.okulöncesi branşı için yine efsane olacak bir 10.000 atama bekliyoruz.sayımız bu rakamdan az ama,gözüm korktu artık..bir şekilde bu rakamı başka branşlardan doldururlar.sertifika bol nasılsa...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar alım kesin olcak diyorlar bizden kaç kişi kaldı tam olarak bilen biri var mı?madem açık çok hepimizi alsın bitsin bu işkence:emot118:depresyona girdim iyiceeeeee:(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle