Başvuru Tarihi: 05.06.2011 18:47:58 / Başvuru Sayısı:520530
Sayın Başbakanım-- Bizler 2010 Kpss Mağduru Öğretmenleriz. 30 000 öğretmen atamasında kadrolu yeni atama olacağını duyduğumuzda çok umutlanmıştık. Bu atamanın 14 000 kişisinin sözleşmeli çalışanların kadroya geçirilmesi olduğunu duyduğumuzda ise hayal kırıklığına uğradık, Kopya skandalı olmadan önce yaptığımız netlerle kadrolu olarak atanabilecekken sınavın iptal edilmesiyle netlerimiz bir öncekiyle benzerlik göstermesine rağmen daha az puan aldık. Sayın Milli Eğitim Bakanımız bu hafta yaptığı açıklamada atama tarihlerini duyurduğunda bir umutla tekrar beklemeye başladık, çünkü bu atamanın sınav öncesi yapılması biraz da olsa mağduriyetimizi gidermiş olacaktı. Şu anda ise medyada yer alan haberler bizi tekrar karamsarlığa sürüklüyor. Bizim ve ailemizin bir senedir yaşadığı belirsizliğin artık sonlanmasını ve sayın bakanımızın açıkladığı sözleşmeli alımın belirtilen tarihlerde yapılmasını (26 haziran-- 4 temmuz arası tercihler, 6 temmuz tercih sonuçları) duyarlılığınıza güvenerek rica ediyoruz. Saygılarımla..
............ben BİMER e böyle yazdım kendi durumunuzu belirten bişeyler ekleyerek siz de yazabilirsiniz............