Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

17 ağustos depremi

Tepki Skoru
0
17 ağustos depreminin7.yıldömünmü.ne kadar üzüldük milletçe.allah bir daha böyle feleketler yaşatmaz inşallah.sizin deprem hakkındaki fikirleriniz neler.sizinde kaybettikleriniz oldu mu?

Tepki Skoru
0
Allahtan depremde hayatını kaybeden insanlar için rahmet diliyorum.Allaha şükür yakın çevremizden kimseye bir şey olmadı.çok felaket bir durumdu gözümün önünden gitmiyor çok kötüydü çok her yer harabeye dönmüş neyse çok kötü oldum....

Tepki Skoru
0
ben adapazarındayım gerçekten de adapazarı harap biçimdeydi depremden önce her şey yolundaydı şehrimiz hızla gelişiyordu ama yapılan tüm inşaalar yerle bir oldu bizim orda bir apt tam haliyle bitmişti biteli bir gün olmuştu depremle birlikte yerle bir oldu insan kaybımızda oldukça çoktu ama hepsi yansıtılmadı
son olarak deniz yazdıklarıda çok haklısın istanbul depremi beni çok endişelendiriyoır malum durum ortada

Tepki Skoru
0
nagihancım yaa çok geçmş olsun...allah bi daha böyle şeyler yaşatmasın..ben ankarada olduğum halde felekt hissettim.o günü asla unutamam!kaç gün dışarda yattık arabalarda.televizyonda o görüntüleri izledikçe ağladım hep!yine 17 ağustos geliyo hep beraber saat 3'te burda buluşalım ne dersiniz???

Tepki Skoru
0
17 ağustos depremini boluda yaşadım...deprem o an için zaten aklınıza gelmiyo...ben karşıdaki bina yeni yapıldığı için onun yıkıldığını zannetmiştim...burda çok hasar olmamıştı...ama 12 kasım depreminde ölenler oldu...ben 12 kasımda istanbulda olduğum için yaşamadım...depremin haberini tv den izledim ve ilk haber boluda olduğu şeklindeydi..beynimden vurulmuşa döndüm...sonra düzcede olduğunu öğrendim...aileme sabaha kadar ulaşamadım...saatler geçmek bilmedi...o anlarımı hiç unutamam...allahım kimsenin başına vermesin...

Tepki Skoru
0
17 AĞUSTOS DEPREMİNDE AFYONDAYDIM.BEN O ANDA ARTÇILLARI HİSSETTİM.BİKAÇ SANİYE SÜRMÜŞTÜ AMA GERÇEKTEN ÇOK ÜRKMÜŞTÜM.GERÇEK DEPREMİ YAŞAYANLAR NELER HİSSETMİŞLERDİR ALLAH BİLİR.ALLAH BU ACIYI HİSSEDENLERE SABIR VERSİN

Tepki Skoru
0
yaaa arkadaşlar gece 03:00 rüyamda mezarlar görerek uyandım. Oturdum ağladım çook koktum. tam da depremin olduğu saat.
Düz buradaki yazıları okudum ondan etkilendim galiba

Tepki Skoru
0
ALLAH RAHMET EĞLESİN BİR DAHADA KİMSEYE BÖYLE ACILAR YAŞATMASIN

Tepki Skoru
0
ALLAH BÖYLE FELAKETLERİ ÜLKEMİZDEN UZAK TUTSUN. BEN 3 AY BOYUNCA UYUYAMAMIŞTIM SANKİ SÜREKLİ SALLANIYOR GİBİ HİSSEDİYODUM. ALLAHIM BİZLERİ KORUSUN...

Tepki Skoru
1
17 AĞUSTOS DEPREMİNİ İSTANBUL'DA YAŞADIM...O AN ANLATILACAK GİBİ DEĞİL...

Tepki Skoru
0
12 kasım depreminde bolu'daydım. hatırlamak bile istemediğim korkunç bir gündü. elhamdülillah ben ufak sıyrıklarla atlattım. Ancak benim için çok değerli olan büyükannemi o depremde kaybettim. Rabbim böyle acıları bir daha ülkemize yaşatmaz inşallah...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle