Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2010 kpss sonucuda hÜsran oldu dİyenler...

Tepki Skoru
0
bu nasıl sınavdı ya çok kötü geçti :( bir tane matematik yaptım zamanım yetmedi :(

Tepki Skoru
0
bu yıldanda ümidim yok hem de o kadar hazırlanmıştım ama eğitim bilimleri berbattı...

Tepki Skoru
0
bende çok hazırlanmıştım ama eğitim bilimleri berbat geçti ilk defa bu kadar berbat eğitim sorularıyla karşılaştım

Tepki Skoru
0
Eğitim bilimleri gerçekten berbat geçti tek umut okulöncesi öğretmen alımlarının fazla olmasına kaldı:(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar size bir sorum olacak ben eminim gördüğümden hani şu beşik yapan çocuk vardıya şıklarda öğretme öğrenme etkinliğinden vazgeçmeme olarak okudum o şıkkı hatta son şıktı ve ben onu işaretledim d kitapçığı gelmişti bana ve ben eminim vazgeçmeme yazıodu..gerçi cvp yanlış vermişim ama niye bende öyleydi?

Tepki Skoru
0
Benimde moralim çok bozuk.Doğru cvbları silip yanlış yapmışım.Sözleşmelide puan düşmezse ücretli öğretmenlik yolu gözüküyor:((

Tepki Skoru
0
Benimde moralim çok bozuk.Doğru cvbları silip yanlış yapmışım.Sözleşmelide puan düşmezse ücretli öğretmenlik yolu gözüküyor:((

aynen sana katılıyorum hocam eğer puan düşmezse banada ücretli yolu gözükecek. nasip ya son dk da 3 soru sildim ben ve üçü de doğruydu. yok böyle bişey ya :(
herkez süper matemAtik yapmış benim sürem tarih coğrafyaya zor yetti :(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar eğerki kpss olmasa bile lütfen ücretliye başvurmayalım geçen yıl usta öğreticilik iptal edildiğinden o kadar çok alım oldu bu sene bizde ücretliye başvurmazsak mecburen eylül alımı gibi çok sayıda öğretmen atayacaklar.Lütfen kendi iyiliğimiz için ücretliye başvurmayalım en geç ekime kadar almak zorunda kalsınlar.ihtiyacı olan arkadaşlar özel eğitimi denesinler en azından alım olana kadar.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar eğerki kpss olmasa bile lütfen ücretliye başvurmayalım geçen yıl usta öğreticilik iptal edildiğinden o kadar çok alım oldu bu sene bizde ücretliye başvurmazsak mecburen eylül alımı gibi çok sayıda öğretmen atayacaklar.Lütfen kendi iyiliğimiz için ücretliye başvurmayalım en geç ekime kadar almak zorunda kalsınlar.ihtiyacı olan arkadaşlar özel eğitimi denesinler en azından alım olana kadar.
kesinlikle katılıyorum ücretli öğretmenliğe kimse başvurmazsa mecburen atama yapacaklar

Tepki Skoru
0
bende ücretli öğretmenliğe başvurmak istemiyorum istemiiyirummmmmmmmmmmmm :(

Tepki Skoru
0
aynen sana katılıyorum hocam eğer puan düşmezse banada ücretli yolu gözükecek. nasip ya son dk da 3 soru sildim ben ve üçü de doğruydu. yok böyle bişey ya :(
herkez süper matemAtik yapmış benim sürem tarih coğrafyaya zor yetti :(
Bende öyle yaptım şirin arkadaşım tarihde ve eğitimde sinir oldum.Sorular çok kolaydı ayrıca.Herkesin çok iyi geçmiş.Buda demek oluyorki puanlar yükselecek.
Tabi sonuçlar açıklanmadan hiçbirşey belli olmaz ama insan duyunca kötü oluyor.
Okadar da çalıştım:emeklerim boşa çıktı çok üzülüyor ve kendime kızıyorum.Neyse herşeyin hayırlısı umarım bir mucize olur ve puanlar gene düşer.Hepimizin adına dua ediyorum.
Ücretli öğretmenliğe bende karşıyım ama mecbur kalırsam başvurmak zorundayım.İşin içine ev geçindirmek girince bazı şeyleri gözün görmüyor malesef:((

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ücretli çalışmayın lütfen kimse ücretli çalışmazsa alım çok olur lütfen ücretliye hayır diyelim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle