2010 Kpssde 20 bin Okul Öncesi Öğretmeni Alınacakmış

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rose78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
ArkadaŞlar lİse mezunlarinin aliminda taban kaÇ olacakmİŞ bİlen var mi

Bende 3 yildi vandayim arkadaŞlar 74 puanla tekİrdaĞdan gelgİm Şİmdİ kpss ye yenİden hazirlaniyorum eskİ puanimin sÜresİ doldu kadroya geÇmek ve buradan gİtmek İÇİn
herkese baŞarilar Şİmdİden.....

peki liseden çocuk gelişimi mezunu ve kpss ye girenlerin durumu nasıl olacak bilen biri varmı direk atanabiliyorlarmı yoksa puan geçersizmi oluo?

peki liseden çocuk gelişimi mezunu ve kpss ye girenlerin durumu nasıl olacak bilen biri varmı direk atanabiliyorlarmı yoksa puan geçersizmi oluo?

4 yıllık bitirmediğin sürece öğretmen olarak atanamazsın

Tek okul Önc Ögrt atayacak...20 bin fazla ...o kadar olmaz...

aman 70 almışta karslara atanmış. bilmiyomuydun okuloncesinin zorunlu olduğunu alımın çok olacağını yazmasaydın doğu. 70 almak için bir de kursa mı gittn. buna mı övnüyorsun ben hem müdür velkkiği hem öğretmenlişl yaptım kursa da gitmedim son bir ay çalıştım 70 aldım. yani 70 almak dahilik değildir. ayrıca ben de 75 ile doğuda görev yaptım 3 yıl önce atandım. bizim zamanımızda bu puanal sözlşemli bile zor oluyodu naber... kıskançlık yapma atanan atanır sanane........

muhafız ağır konuşmalar yapma milleti yargılamak sana düşmez ! sen kendi aldığın puuana bak kendi kadronu düşün.. eyvallah..

20 bin mezun mu var arkadaslar abartmayın artık
6 bin ble versler çok bize

sadece branş sınavı yapılsın kpss kalksın arkadaşım yaş yüzünden bekliyo yaş kalksın ülke kalkınsın sonay 42 puanla atansın!!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri