Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2011 kpss geliyor bana bana diyenler ?

Tepki Skoru
0
:36_11_13: Hareketİn tamamiyla bİrlİkte ; aynennn!

Tepki Skoru
0
bu yıl 4 .sınıfa geçtim.2011 kpss sine bi aksilik olmasa bende gireceğim.ama bugün den stresi aldı beni arkadaşlar.

Tepki Skoru
0
ah ah sınav bitti başa döndük yine umutlar umutlar umutlar

Tepki Skoru
0
Bu sorularla birlikte Kötü bir sınavdı, açıklanmadan malesefki 2011 kpss yolları gözüktü.... ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN MORALİM ÇOK BOZUK...
:(((( HAYIRLISI DEĞİLMİŞ DEMEKTE (POLYANACILIK) Teselli veriyorum kendime yoksa bu günler ve bu hayat nasıl geçecek:ggggdw: :((((

Tepki Skoru
0
bazıları şanşlı dogar bazıları da şansını kendi yaratır bazılarıda bazen yanlış zamanda ve yanlış yerde bulunur ama üzülme arkadaşım herşey nasipmiş nasipsiz dayak bile yenmezmiş bende kendimi böyle oyalıyorum

Tepki Skoru
0
bazıları şanşlı dogar bazıları da şansını kendi yaratır bazılarıda bazen yanlış zamanda ve yanlış yerde bulunur ama üzülme arkadaşım herşey nasipmiş nasipsiz dayak bile yenmezmiş bende kendimi böyle oyalıyorum

sana aynen katılıyorum arkadaşım nasip olmayınca benim gibi son dk da doğru soruları silip yanlış bile işaretlersin .ah kafam ah sinir oluyorum kendime...
böyle fırsat bi daha ele geçmez bu senede alım olur seneye avcumuzu yalarız...

Tepki Skoru
0
Katılıyorum sana arkadaşım... umarım iyi olur souçlar açıklanınca seviniriz ama benim sevinemeyeceğim kesin. Türkçe beni çok oyaladı ve diğer sorulara bakamadım ve hızlı baktıklarımıda yanlış yapmışım hep.Eğitim zaten o çelişkili şıkları beni öldürdü, işallah bir umut ALLAHA yüce RABBİME el açıp yalvarıyorum bir mucize yarat ALLAHIM DİYE....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba armes sana katılıyorum aynen böyle geçti sınavım.kahroluyorum şimdi. en çok da piri resi silip ali kuşçu yu işaretlediğime kahrediyorum.pes yani insan bu kadar panik olur.bizi bu hale koyanlar utansın.

Tepki Skoru
0
üzülmeyin arkadaşlar yapılacak birşey yok iş olacağına varacak bütün sitelerdeki yorumları okuudum herkesin kötü geçmiş akşamdan beri ağlıyorum nasip elimizden gelen bişey yok

Tepki Skoru
0
Bende Çok aĞliyorum hİÇ aklimdan Çikmiyor kİ ÜzÜlmeyeyİm ben sÖzleŞmelİye bİle raziyim .... Ne olacak bu belİrsİzlİk kafayi yİyeceĞİm.......

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle