Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

26 ya hayır diyenler çok isabetli seçim yaptınız.

Tepki Skoru
0
işaretleyenlerin moralini bozmak istemem ama mantıklı düşünmek lazım.
geçen seneye kadar enfazla kontenjan sınıf öğretmenliğine veriliyodu nedeni malum bir öğrenci öğrenim hayatının 5 yılını ilkokulda geçiriyor. hükümet okul öncesini 4 yaşa indirmek için uğraşıyo (avrupa birliğine tahüt etti) buda öğrencinin 3 yılına tekabül ediyo.
batıda bulunan birçok okulda hala 2yıllık mezunlar ücretli öğretmenlik yapıyor, hiçbir branşta bu kadar mantıksız ücretli öğretmen çalıştırılmıyor. en çok açığın okul öncesi öğr olduğunu kimse inkar edemez.
okul önceciler şuan ve önümüzdeki 5 yıl (MEBde çok az öğretmen olduğu için) sınıf öğretmenlerinden çok çok şanslı.
açılan okullarda batı yok denecek kadar az, nufusu yoğunluğu ilk sıralarda gelen iller listede bile yok. hatta çok ilginçtir ki doğuda şehir merkezinde de okul neredeyse yok.

geçen sene 10bin atamada, atanamayan yüzbinlerce öğretmen hükümete çok yüklendiği için bi daha fazla alım yapılamadı. ağustos ataması seçimden sonra olacağı için (nimet hnm da ağustosta en çok alımın oö olacağını belirtti) rahatlıkla oö den fazla alım yapılabilecek vede taban sıfır verilecek. şuan doğuda beğendiğiniz ve işaretlediğiniz yerlere ağustosta birçoğunuz bakmayacak bile.
şuan 26 dan doğuya gidenler geçen sene 10bin öncesi atananlar gibi çok pişman olacak. sözleşmeli öğretmenlik yapıpta 2,5 yıldan önce tayin olan duymadım (oda eş durumundan batının ücra köşesine).
biz çok düşündük tercih bile yapmadık umarım herkes için bu atama hayırlı olur.

Tepki Skoru
0
ya ama ben evet dedim hocam ya yapmayın şimdi zaten işaretledim bir gaflet anında şimdi çok üzülüyorum siz de iyice üzdünüz ama olmaz ki =(((

Tepki Skoru
0
işaretleyenlerin moralini bozmak istemem ama mantıklı düşünmek lazım.
geçen seneye kadar enfazla kontenjan sınıf öğretmenliğine veriliyodu nedeni malum bir öğrenci öğrenim hayatının 5 yılını ilkokulda geçiriyor. hükümet okul öncesini 4 yaşa indirmek için uğraşıyo (avrupa birliğine tahüt etti) buda öğrencinin 3 yılına tekabül ediyo.
batıda bulunan birçok okulda hala 2yıllık mezunlar ücretli öğretmenlik yapıyor, hiçbir branşta bu kadar mantıksız ücretli öğretmen çalıştırılmıyor. en çok açığın okul öncesi öğr olduğunu kimse inkar edemez.
okul önceciler şuan ve önümüzdeki 5 yıl (MEBde çok az öğretmen olduğu için) sınıf öğretmenlerinden çok çok şanslı.
açılan okullarda batı yok denecek kadar az, nufusu yoğunluğu ilk sıralarda gelen iller listede bile yok. hatta çok ilginçtir ki doğuda şehir merkezinde de okul neredeyse yok.

geçen sene 10bin atamada, atanamayan yüzbinlerce öğretmen hükümete çok yüklendiği için bi daha fazla alım yapılamadı. ağustos ataması seçimden sonra olacağı için (nimet hnm da ağustosta en çok alımın oö olacağını belirtti) rahatlıkla oö den fazla alım yapılabilecek vede taban sıfır verilecek. şuan doğuda beğendiğiniz ve işaretlediğiniz yerlere ağustosta birçoğunuz bakmayacak bile.
şuan 26 dan doğuya gidenler geçen sene 10bin öncesi atananlar gibi çok pişman olacak. sözleşmeli öğretmenlik yapıpta 2,5 yıldan önce tayin olan duymadım (oda eş durumundan batının ücra köşesine).
biz çok düşündük tercih bile yapmadık umarım herkes için bu atam

inşallah tahminleriniz gibi olur :) çok emin yazmışsınız bildiğiniz bir duyum filan mı var :)

Tepki Skoru
0
hocam daha önce ben bi konu açmıştım sanırım okumadınız. kontenjanın yüzde doksanı köy. ben 4 gün bir fiil araştırdım eleye eleye tercih edecek okul kalmadı elimizde :). merkez ve merkeze yakın yerlere atanmak için enaz 60 puan lazım.

Tepki Skoru
0
o zaman inşallah +26 dan atanamam =)) başka söz kalmadı benimiçin ne diyim...

Tepki Skoru
0
lim10 hocam minumum puan herkesi çok şaşırtacak. taban 30 açıklandı diye birçok kişi tepki gösterdi ama MEB riske girmemek için çok iyi bi puan açıkladı. kadrolu rehberlik ataması 12 puanla kapattı. rehberlik içinde mantıksızdı sıfır taban puan, açılan kontenjana göre aday sayısı aynı okul öncesi gibi saçmaydı. rehberlik atamalarını inceleyin iller arasında uçurum var. okul öncesinde bu kadar uçurum olacağını sanmam ama çok düşük puanla kapatacağına eminim.

Tepki Skoru
0
redscoll hocam duyuma gerek yok. herşey açık ve ortada.
inşallah sizin yorumunuz isabtli olurda tüm o.ö si öğret atanır.kendi mesleğimizin kalitesi düşmeden başka branşlara kaptırmayız.inamak istiyorum puanım düşük belkide umutsuz olduğum için. herşey ortada ama icraat yok ki:)

Tepki Skoru
0
lim10 hocam minumum puan herkesi çok şaşırtacak. taban 30 açıklandı diye birçok kişi tepki gösterdi ama MEB riske girmemek için çok iyi bi puan açıkladı. kadrolu rehberlik ataması 12 puanla kapattı. rehberlik içinde mantıksızdı sıfır taban puan, açılan kontenjana göre aday sayısı aynı okul öncesi gibi saçmaydı. rehberlik atamalarını inceleyin iller arasında uçurum var. okul öncesinde bu kadar uçurum olacağını sanmam ama çok düşük puanla kapatacağına eminim.

hocam valla ben 50lerde kalır diyorum hep ama bu dediğiniz gb olursa da 44,097 ile ben bile atanmış olurum yani yazınızı okuduktan sonra yaptığım tercihlere mi yanayım ( 7 hakkari 13 şırnak 5 mardin 26ya da evet :( ) yoksa bi ümit yine de bekleyeyim mi bilemedim gerçi bu saatten sonra neresi olursa giderim önemli değil ama yine de bu kadar gözümü karartmamış olurdum bilseydim siz ne diyorsunuz benim bu durumuma ???

Tepki Skoru
0
inşallah sizin yorumunuz isabtli olurda tüm o.ö si öğret atanır.kendi mesleğimizin kalitesi düşmeden başka branşlara kaptırmayız.inamak istiyorum puanım düşük belkide umutsuz olduğum için. herşey ortada ama icraat yok ki:)

hocam sizin puanınız kaç?

Tepki Skoru
0
redscoll hocam abbas güçlünün sayfasında nimetin açıklaması var. ağustosta 55bin atama olacak ve en çok alım okulöncesi olacak. ağustosta hem tüm kadro ikiye katlanacak hemde en fazla alım okul öncesi olacak, buda en az 8000 olacağına işaret ediyo. zaten ağustosta ortalama 17000 aday tercih yapacak.

Tepki Skoru
0
okumuştum bu yazıyı formdada paylaştım başlığımı kapattı form yettkilileri ?. inşallah söylediklerini yapar nimet hnm

Tepki Skoru
0
usyalin hocam min.puanı MEB bile tahmin edemiyo :) . adaylar bayan ve çoğunluğu yeni mezun ve evli olduğu çoğunluk 26 ya hayır demiştir. ama moralinizi bozmayın puan çok düşük olursa ilk doğu tercihlerinize atanırsınız. eğerki yüksek puanla kapatırsa önünüzdeki yüksek puanlılar gitmiş olacak önünüz açılacak. yani her türlü mutlu olacağınızı düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
usyalin hocam min.puanı MEB bile tahmin edemiyo :) . adaylar bayan ve çoğunluğu yeni mezun ve evli olduğu çoğunluk 26 ya hayır demiştir. ama moralinizi bozmayın puan çok düşük olursa ilk doğu tercihlerinize atanırsınız. eğerki yüksek puanla kapatırsa önünüzdeki yüksek puanlılar gitmiş olacak önünüz açılacak. yani her türlü mutlu olacağınızı düşünüyorum.

şu minimumu bileydik iidi :)) yok hocam ben bu 30 takıldım o yüzden soruyorum herkese siz ne olur durum diye ben bu sene mezun oldum sınava hiç çalışmadan girdim sonuç ne olursa olsun yine de kpss çalışmaya başladım şimdiden inş. hepimiz için hayırlısı olur gerçi bir taraftan da olur diye düşünüyorum baksanıza benim gb doğu ve sınır yazan kaç kişi var acep 26ya da evet dedim bu durumda nerdeyse gönüllü doğu görevi istiyorum :)) atasa da gitsek :))

Tepki Skoru
0
usyalin hocam bu ne acele bu sene mezun olmuşsunuz ve hiç çalışmadan girmişsiniz sınava. umarım sizin için hayırlısı olur ama atanmamak sizin için daha hayırlı olur diye düşünüyorum. açılan okulları tercih etmek için mangal gibi özverili ve cesur biri olmak gerekiyo. kürtçe bilmekte tercih sebebi :). doğuda çocuklar okulda öğreniyo türkçeyi.

Tepki Skoru
0
usyalin hocam bu ne acele bu sene mezun olmuşsunuz ve hiç çalışmadan girmişsiniz sınava. umarım sizin için hayırlısı olur ama atanmamak sizin için daha hayırlı olur diye düşünüyorum. açılan okulları tercih etmek için mangal gibi özverili ve cesur biri olmak gerekiyo. kürtçe bilmekte tercih sebebi :). doğuda çocuklar okulda öğreniyo türkçeyi.

valla hocam 30a kadar düşmüşken başvuru yapmadan olmazdı birçok şeyi göze alıp yaptık bu tercihleri dediğim gb olursa her türlü giderim olmazsa da dediğim gb kpssye başladım çalışmaya 2011de giderim inş. :)

Tepki Skoru
0
ben ewett dedim atanırsam sevınıcem ama atanamazsam subatta atama olur da ozaman atanırsam daha az sevınıcemm.. artık duyguylarım bıle karıştııı..mıllı egıtımde sube muduru sıralamalar doğru dedi bütün hayellerim yıkıldı.. puan 56

Tepki Skoru
0
çalışmadan 44 aldıysanız eğer, bu sene çalışarak en azından 65 alır, seneye kadrolu için tercih hakkınız olur.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle