26 yı işaretlemeyipte 26 tı dan atanan arkadaşlar varmı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tkzehra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@tkzehra
lütfen yazın

işaretlemeden atanmak nasıl oluyor anlamadım ben :)

işaretlemedim ama sistem hata yapımış benim başru yaptığım gün ve atandım

nereye atandınız ve nereyi istiyordunuz?

çok ilginç çok şaşırdım böyle bişeyin mümkün olmaması lazım puanınız kaçtı ?

hocam atama başvurusu yaptığınızda elinize verilen çıktıda atanmak istemiyorum mu yazıyor

evet bende de olmuştu aynı durum ben istemiyorum diye işaretledim fakat istiyorum diye çıktı ama istemiyorum yazıyor daha sonra ben itiraz ettim tekrar çıkardılar yazıcıdan istemiyorum diye çıktı bu kezde sistemden kaynaklanan bir sorun dediler.

ama nermin hocam sanırım zehra hocanın elindeki kağıtta da istemiyorum yazıyor ben öyle anladım yani

elimdeki kağıtta 26. tercih görünmüyor şırnak silopi 2 yaşında oğlum var mecburen gitmeyeceğim

milli eğitimi aradım sistem hatası fark etseydiniz düzeltirdik şimdi bir şey yapamayız diyorlar.<bu şekilde çok olmuş ama düzelmişler ama ben atadım o yüzden olmuyormuş.Ceza almak benim için çok kötü oldu bu sene çok şansımız olacaktı

milli eğitimi aradım sistem hatası fark etseydiniz düzeltirdik şimdi bir şey yapamayız diyorlar.<bu şekilde çok olmuş ama düzelmişler ama ben atadım o yüzden olmuyormuş.Ceza almak benim için çok kötü oldu bu sene çok şansımız olacaktı
sizin adınıza üzülmdüm .Biz de başvuru yaptıktan sonra kağıtlarımızı daha dikkatli kontrol ederiz artık.En azından ben hiç kontrol etmek aklıma gelmemişti.Çok hayır dua alacaksınız bu paylaşımınızla ilki benden
Allah razı olsun böyle önemli bir ayrıntıyı yazdığınız için

belkı de bu sıızn ıcın daha hayırlıdır....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri