4.sınıf rapor dosyası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kepi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kepi
arkadaşlar staj dosyasına anlattığın hikayeyi de yazıyor musun?Ben herşeyi yazacağımızı ve koyacağımızı duydum.Örneğin slayt ile anlattınsa slaytları da mı koyacakmışız.öyle mi?

evet canım.bilgi yaprağı hazırlarsan hikayeyi oraya yazıyosun.ama slaytı koymuyosun.bilgi yaprağı hazırlamazsan planının içine yazıyorsun hikayeyi...
düşünsene tv şeridiyle hikaye anlattığını :)) onu da mı koycan yani. saçma olur..

sağol canım

slm arkadaşlar bende 4.sınıftayım birsey öğrenmek istiyorum staj dosyasında gözlemler 6hafta kız 6hafta erkek olarak mı koyulacak?hemen cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

evet
6 hafta kız 6 hafta erkek

hem arkadaşım anekdot kaydı olarak konacak aöf gir orda oturum aç tc no gir sonra öğretmenlik uğlamasını bul orda sıra ile yapmamız gerekenler aşama aşama yazıyo

hem arkadaşım anekdot kaydı olarak konacak aöf gir orda oturum aç tc no gir sonra öğretmenlik uğlamasını bul orda sıra ile yapmamız gerekenler aşama aşama yazıyo

Arkadaşım oturum açacağımız adresi tam yazabilir misin?

arkadaşlar bende 4. sınıf uygulaması yapıyorum ama biz 12 hafta boyunca hep kızları verdik gözlemde öyle kız erkek die yapmadık benim kafam karıştı:(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri