Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

5000 Kadro İstiyoruz

Katılım
11 Eki 2007
Mesajlar
38
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
37
evet arkadaşlar bencede artık bu konu çözümlenmeli ben sözleşmeli olarak atandım ve ardından doğum yaptığım için izne ayrıldım doğum izninden sonra rapor alamadım neymiş sözleşmeli öğretmenlerde 30günü aşan raporlarda sözleşme fes olurmuş yani anlayacağınız minicik kızımı evde bırakıp okula gelmek zorunda kaldım en önemli temel eğitim olan okul öncesinde çeşit çeşit öğretmen var yapılan iş aynı ama verilen paralar arasında dağlar kadar fark var ben burdan tüm usta öğreticilere sesleniyorum sizler usta öğreticilik başvurmayın ki bakın kadrolar nasıl açılıyor sizlerde aynı işi yapıyorsunuz haklarınızı arayın ezdirmeyin kendinizi umarım bu 9 yıllık eğeitim sayesinde bende kadroya geçebilirim:) teşekkürler
bilge arıkan
 
Katılım
13 Şub 2009
Mesajlar
682
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
41
dememkki haziran ayı geçtikten sonra artık kimse kadro istemiyor herkesin kadro isteği kaçtı galibaaaaaaaaaaaaaaa :) :) :) kadro istiyorum diyenler okul öncesi eğitimin kalitasi diye birsürü söz sarfedenler haydi ne duruyorsunuz kampaanya (tabi bukampanyada ne zaman biter mesajlar nezaman ilgili yerlere bildirilir ALLAH BİLİR).Bir umut deyip tekrar söylüyorum daha iyi bir okul öncesi eğitim için 10000 kadro istiyoruz :) elazığdan seda bahşi.
 
Katılım
16 Şub 2009
Mesajlar
155
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
39
eğitimin temelinin atıldığı okul öncesi eğitime hak eden kişiler tarafından hakettiği değerin verilmesi için bu konuyu destekliyorum.filiz işci
 
Katılım
17 Ara 2007
Mesajlar
1
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
32
ben ege üniversitesi okul öncesi öğretmenliğinde okuyorum. üstelık meslek lısesı mezunuyum ve ne kadar lısede cocuk gelısımı hakkında bılgı edınsek de üniversite şart diyorum. egıtım kalıtesının yükseltılmeye calısıldıgı ülkemizde atamalarla ilgili sorunlar (usta öğreticiler, sınıf öğretmenlerinin okul öncesi öğretmeni olması...) eğitimin baltalanmasıdır! burdan yetkililere sesleniyorum lütfen aldığınız kararlar mantıklı, geleceği aydınlatan ve okul öncesi eğitimcilerin hakkını yemeyen kararlar olsun!!!!
 
Katılım
16 Eki 2009
Mesajlar
1,171
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
41
ayyy ben bu başlığı yeni görüyorum ilk baştan çok dikkatimi çekti çok önceden açılan bi başlıkmış ben şunu merak ediyorum...bu başlatılan kampanya hala geçerlimi .....bende 9yıldır ustaöğreticilik yaptım umarım hakkımızı alırız....MANİSADAN YELİZ ERCAN..OKULÖNCESİ ÖĞRETMENİ....(ayrıca belirtmeden geçmek istemedim bu başlık geçerliliğini sürdürmeli.....halada 5000kadro istiyoruz)
 
Katılım
16 Eki 2009
Mesajlar
1,171
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
41
SELÇUK BEY başlattığınız kampanya hala geçerlimi çok merak ediyorum yoksa ilk atamalar için açılan kanpanyamıydı......
 
Katılım
21 Ağu 2008
Mesajlar
120
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
35
Kadro sorunu sadece okuloncesi degil tum bölümlerde ciddi bir sorun haline gelmiştir bizde okuloncesi bölümü ögretmenleri olarak ben bizzat adayıyım henuz ama gelecek nesiller için yeni adımlar ve atılımlarda bulunulması gerekiyor. bölüm okul meslek olsun kimse süs olsun diye okumuyor herkes hakkettigi yere gelemedikten sonra bunca cekilen eziyet nedendir. ben lise de staj zamanı bana geldiginde stajın kalkması sonucu staj egitiminden mahrum kaldım ve devlet hala naptıgını bilmeden bir yolda ilerliyor. devlet kadrosunda bu bölüme gereken onemin verilmesini herkesten rica ediyorum.
 

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle

18 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Üst