67 ve üstü puanı olanlar buraya

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@tarçınlı kurabiye
arkadaşlar benim puanım 68.857 tüm tercihlerimi yozgattan yaptım. 26 ya hayır dedim. bakalım yarın sonuçları öğrenebilecek miyiz??? hepinizden güzel haberler bekliyorum....

arkaşlar benimde puanım 69,899

tercihler:
1-2 yalova
3 kütahya gediz
4-10 düzce yığılca hariç hepsi
11-13 sakarya akyazı, geyve, pamukova
14-15 afyon çay ve dazkırı
16-17 rize merkez
18-20 kilis merkez
21 k.maraş elbistan
22-23 elazığ merkez
24-25 ş.urfa merkez

sizce hangisi gelir arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum... LÜTFEN

tarçınlı kurabiye hocam puanınız iyi bence kesin gelir diye düşünüyorum size hayırlı olsun...

bende nşallah 67.725le 26 ya kalmam :(

uyuzz 26 ya ne dedin??

uyuzz arkadaşım kadroluda gidebilirdin puanın yeterliydi senin neden atanamadın acaba?

uyuz arkadaşım afyon çay ilçesi gelmez inşallah daha önceki tercihlerin gelir çünkü orayı ben yazmıştım puanım 66,3 :) ben 2. tercihime yazmıştım. ilk tercihlerinden biri gelir inşallah sana. hakkımızda hayırlısı

uyuzz hocam puanınız çok güzel yarında yeni bir başlıkta atndığımız yerleri paylaşalım inş. ilk 3 tercihinizden biri muhakkak olacaktır.

arkadaşlar inş.gönlünüzün istediği yerlere atanırsınız. 64 le bana geleceğini pek sanmıyorum.

26 HAYIR dedim arkadaşlar, kadrolu istanbuldan başka yere gidemem o yüzden yazmadım seneye inş kadroluda tekrar istanbul tercih edicem sadece bu dönem boşta kalmamak için yazdım sözleşmelide. çünkü sonra eş durumuyla yıllarca uğraşmak istemiyorum.

ya arkadaşlar ilk defa kpss ye giriyorum lise mezunuyum puanım 71.9 ne yapmalıyım? sizce umut var mı?

Puanım 71.349 sadece Yalova yazdım bakalım ne olacak....

sızce benım sansım nedir*tercıhlerden gelme sansı var mı?67.725

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri