Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

9 temmuz atamalarinin maaŞlari erken yatacak....

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar 9 temmuzda atananlar maaşları 7 eylülde alacak....kırtasiye parası 30 yada 31 eylülde yatacak...

Tepki Skoru
0
9 Temmuzda atananlar başladı mı göreve? Benim bir arkadaşım hala bekliyor yeni atanacak olanlarla aynı anda başlaması gerektiği söylenmiş. Gööreve başladınız mı?

Tepki Skoru
0
dün urfaya gittim göreve basladım. bu arada 7 eylül de bizlere maas yatmayacak mühasebe söyledi ayın 15 inde ekder ve maaslar beraber yatıyormus

Tepki Skoru
0
nasıl ya nie yatmıyomuş bize maaş? öyle saçmalıkmı olur yaaaa????

Tepki Skoru
0
bu arada ben 1 eylül itibariyle başladımişe. 7 sinde maaşı alabileceğimi söyledi müdürümm

Tepki Skoru
0
ArkadŞalar nemutl usİze.bİzler atanamamanin sikintisini yaŞiyoruz.kpss İptaloldu olacaksikintisi yaŞiyoruz.sİzler alacaĞiniz maaŞin mutluluĞunu yaŞiyorsunuz.nekadar ŞÜkretsenİz azdir...

Tepki Skoru
0
9 Temmuzda atananlar başladı mı göreve? Benim bir arkadaşım hala bekliyor yeni atanacak olanlarla aynı anda başlaması gerektiği söylenmiş. Gööreve başladınız mı?
hocam nasıl ya? biz 1 inde görewe başladık.arkadasınızın atandıgı milli eğitim bağımsız galiba:)

Tepki Skoru
0
bende erken yatar diye sevinmistim ama muhasebe ye sordum diğerleriyle beraber 7 sinde yatar mı diye maalesef sizlerin ki yetismiyor siz ayın 15 inde alacaksınız sözlesmeliye ek ders de 15 inde beraber yatar dedi. birde ayın 15 inde bir buçuk maas alacak mısız 2 .200 tl .. bende ayın 2 sinde milli eğitimde tüm isleri bitirdim. ama resmi olarak 3 ü gözüküyor mus sizler nasıl aynı gün basmıs gözüktünüz anlamadım.. mesela tayin zamanı ayın 3 olacak bende. sizde de 2 si . yinede bi yanlıslık olsun istemiyorum çok önemli benim için. haber alırsanız bana da iletin arkadaslar

Tepki Skoru
0
bende urfada başlamamı 1eylül de yaptım maaşlar için 7sinde yatacak dediler bekleyip göreceğiz :
atama bekleyen tüm arkadaşlarımızada rabbim bu duyguları bekleyen tüm arkadaşlarımıza tattırsın çocukları görünce maaş falan hikaye her şeye muhtaçlar o gözlerinde ışıltı beni büyüledi arkadaşlar:)

Tepki Skoru
0
Biz urfa ceylanpınar da bu siteden 3 arkadaş feriş,nermin-nn,patsiga ev tuttuk burası çok güzel maaşlar galiba 7 gibi yatacak hayırlısı bakalım...

Tepki Skoru
0
hocam nasıl ya? biz 1 inde görewe başladık.arkadasınızın atandıgı milli eğitim bağımsız galiba:)
Yok hocam sanırım Iğdır'a atanmıştı arkadaşım.Milli eğitim bünyesinde. Pazar günü gitti bugün başladı.
Yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun.

Tepki Skoru
0
hocam 2 sinde başlattıysanız 3 de resmi olarak başlamış oluyorsun..o yüzden hocam 3 de başlayanların maaşı 15 ne sarkıyormuş...ben 1 de başlattım işlemleri 2 sinde başlamış gözüküyorum...benim 7 sine yetişicek maaş...milli eğitimde 1 gün bile herşeyi etkiliyor hocam..:(

Tepki Skoru
0
hm dediğiniz gibi 1 gün bile etkili olabilir. nasip artık ben atamalar ertelendi diye bileti ertelettim
1 gün sonra gittim. hayırlısı olsun insallah . rabbim herkese tattırsın bu mubarek günde.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bir arkadaşım bankaya gitti,kadroluların maaşları yatmış sözleşmelilerin maaşları yatmamış,yeni atananların değil eski sözleşmelilerinde yatmamış,arkadaşım 3 senedir sözleşmeli.Çok üzüldüm ya ayrım yapmışlar.

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar bende 9 temmuzda atananlardanım,maaşım bugün hesabı yatırılmış ancak sadece 1 maaş ,1 buçuk maaş

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar bende 9 temmuzda atananlardanım,maaşım bugün hesabı yatırılmış ancak sadece 1 maaş ,1 buçuk maaş
arkadaşım 1,5 maaş aldıysan sorun yok demektir ek dersler ve eğitim ödeneğini ayın sonunda alıcaz bütn öğretmenlerin aynı

Tepki Skoru
0
ben alamadım arkadaşlar maaşımı :( hakkari merkeze atandım 1inde göreve başladım ama yetiştirememişler galiba bizimkileri 15ine kalldık

Tepki Skoru
0
Bakin arkadaŞlar urfada maaŞlar ŞÖyle yatmiŞ
1 390
ayri olarak 632
Öyle hrkese hayirli olsun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat