"diğer taraftan hoca,okul,öğrenci yüzü görmeden mezun oldum diyen insanlar"
Bize bu şekilde hitab edemezsiniz, bu sizin kabalığınızdır, görgüsüzlüğünüzdür, brc34 Hanım. Öğrenciler, bayanlar vs. olarak nitelendirebilirsiniz fakat "insanlar" diyemezsiniz. Aöf öğrencisiyim. Sanırım örgün mezunları benden daha fazla emek veriyorlar,bunu da kabul ediyorum. Ama gel gelelim nice örgün mezunları var, bu konuyu açan brc34 Hanım gibi Türkçesi bozuk, düzgün cümle kurmaktan acizler. İnsanları eğitmeye niyetli ancak kıskanç tavırlar sergiliyor. Ben de sizin gibi insanların öğretmen olmasını kınıyorum. Bana göre de her öğretmen bir öğretmenlik becerisi, Türkçe dil eğitimi sınavına tabii tutulmalı. Eğer bu konularda da kedinize güveniyorsanız gelin bir kozlarımızı paylaşalım kim galip geliyor.. Ben 2 yıldır öğretmenlik yapıyorum. Kendimi övme amacında değilim, gerek velilerim gerek öğrencilerim benden memnun olduklarını hissettirdiler. Zaten Aöf geçen sene kapatıldı. Artık yeni öğrenci alınmayacak. Çalıştığım kurumda lise mezunu öğretmenler de çalışıyorlardı ve emin olun onlara her konuda danıştım. Birlik beraberlik, sevecenlik, anlayışlılık her zaman işleri kolaylaştırır. Sizi de bir öğretmenin sahip olması gereken bu hasletleri kazanmaya davet ediyorum. Gerçekten "İNSANLAR" şeklinde hitabınız kaba ve kırıcı.....