Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açıköğretim mezunlarının LİSANS mezunlarından farkı

Tepki Skoru
0
Haklısın arkadaşım Kesinlikle hakaret şeklinde konuşmalar var. Bencede doğru değil.. Bizler okul öncesi eğitime gönül vermiş kişileriz. Bence burda böyle saçma şeyleri tartışacağımıza çocuklara ve kendimize daha fazla ne katabiliriz onu tartışalım.

Tepki Skoru
0
Haklısın arkadaşım Kesinlikle hakaret şeklinde konuşmalar var. Bencede doğru değil.. Bizler okul öncesi eğitime gönül vermiş kişileriz. Bence burda böyle saçma şeyleri tartışacağımıza çocuklara ve kendimize daha fazla ne katabiliriz onu tartışalım.
sonuna kadar katılıyorum size. allahtan sizin gibi düşünen öğretmenler var da orda burda gereksiz konularla konuşanlara karşılık vakit kaybetmemenin ve birbirimize daha nasıl yararlı olabilirizin değerini anlatıyorlar.

Tepki Skoru
0
Kesinlikle çok yanlış bir düşünce içindesiniz okul öğretmen görmeden dirsek çürütmeden derken büyük bir hak yiyorsunuz. Çoğumuz meslek lisesi çıkışlıyız zaten örgün öğretimde gördüğünüz dersleri biz lisede almış oluyoruz,ben 4 yıldır anaokulu öğretmenliği yapıyorum emek harcamak çaba harcamaksa kastınız biz zaten bunu yapıyoruz hem teoride hem pratikte çok çalışıyoruz yıllarımı verdim ben bu mesleğe çok da severek yapıyorum kendimi geliştirebilmek için elimden geleni yapıyorum. Birileri bir şeyler anlatmadan yol göstermeden, gidilebilecek bir okul olmadan, ders anlatılmadan okul bitirmeye çalışıyoruz biz bir yandan da kendi öğrencilerimize elimizden gelenin en iyisini sunmak için kendimizi sürekli yenilemeye geliştirmeye çalışıyoruz evet ortada büyük bir dengesizlik var ama bu kadar insanın emeğini çabasını bu şekilde ''denk tutulamaz'' diyerek küçümsememeniz gerek.

Tepki Skoru
0
bence milli eğitim bakanının vermiş olduğu kararlardan en doğrusu bu..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle