M marmaralım Katılım 14 Ağu 2008 Mesajlar 84 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 41 4 Tem 2010 #1 bu konuyu oldukca merak ediyorum arkadaşlar..sizlerden veya arkadaşlarınızdan bu şekilde mezun olanlardan haberiniz var mıııı??çok önemli bu bizm için.
bu konuyu oldukca merak ediyorum arkadaşlar..sizlerden veya arkadaşlarınızdan bu şekilde mezun olanlardan haberiniz var mıııı??çok önemli bu bizm için.
Z zülbis Katılım 9 Haz 2010 Mesajlar 154 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 46 4 Tem 2010 #4 benim arkadasımda büte kalanlardan ama diplomasını alamadı bu diplama her yere aynı anda dgğıtılmıyormu biri aldım diyor biri almadım
benim arkadasımda büte kalanlardan ama diplomasını alamadı bu diplama her yere aynı anda dgğıtılmıyormu biri aldım diyor biri almadım
Ş şirin kar Katılım 31 Mar 2009 Mesajlar 120 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 42 4 Tem 2010 #6 benim tanıdığım bi arkadaşım var bir dersten sınıf tekrarı yaptı ve şuan mezun oldu. puanı 52 küsüratı da var.
benim tanıdığım bi arkadaşım var bir dersten sınıf tekrarı yaptı ve şuan mezun oldu. puanı 52 küsüratı da var.