Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ağustos 2010'u bekleyenler eylül ek atamayı bekleyenler buraya en son haberler burada

Tepki Skoru
0
okul öncesi eğitim eşittir temel eğitimdir bunu anlamak zorundalar.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar zan ederim ki busene ki 31000 alımdan en büyük pay bizim olmayacak ama ek atamada en az 5000 atama olacağı konuşuluyor çünkü kadrolu atadıkları bir cebinden alıp diğerine koymak gibi oluyor ve açığı kapatmıyor.kızlar eğer ağustos atamasında beklenilen olmassa kesin idda ederim ek atama 5000 olur

Tepki Skoru
0
arkadaşım almak zorundalar çünkü 25 il zorunlu okulöncesi eğitime geçiyor ve açıklar çok fazla ve kadrolu atamak sadece bir cepten öbür cebe nakil olacaktır.ben buna dayanarak söylüyorum bide şu kriteri göz önüne alın 32 ilde 16000 kadroyla açığı kapatamadılar bununda altını çizerim ama beklemek en zoru ama bekliyeceğiz ve hepimiz atanacağız

Tepki Skoru
0
kızlar pozitif olalım birbirimize destek olalım ücretli köleliği yapmayalım ve öğrenci çalıştırmalarını engellemek için mahkemeye verelim beraber olmak zorundayız ve bize tilki gibi bakan bölümlere kıcık oluyorum baska sitelerde yapılan yorumları görünce pc yi parçalamak geliyor haydi hayırlısı

Tepki Skoru
0
kızlar ben umut doluyum eylülü bekleyin çok güzel şeyler olacak

Tepki Skoru
0
seda hocam bu umudun bir kaynagı var mı yoksa güzel bir temenni mi

Tepki Skoru
0
alımın az olmayacagı ve tek atama olacagı için baraj 70 in altına düşer mi????

Tepki Skoru
0
ama nimet tek atama yapacağım diyor hiç ek atamadan bahsetmiyor özellikle eğitim öğretim yılı içerisinde asla atama yok..kadroluların atama işi ne zaman biterde sıra bize gelir okullar açılmadan olması lazım...

Tepki Skoru
0
boşuna cevap yazma kubiti hocam millet atanıyor tekrar atama peşinde nedir bu aç gözlülük anlamadım ki heyecan olsun diye evet diyip atanıyorlar hala gözleri atamalarda

Tepki Skoru
0
niye peşin hükümler veriyorsunuz...bekar olsam ve 4 aylık bebeğim olmasa herhalde bende istemem..ama eşimi bırakıp 23 saatlik bir memlekete 4 aylı bebekle gitmek hiçte kolay olmayacak..buna açgözlülük denmez..ayrıca bu hırsınızın sebebi nedir?? ayrıca sözleşmeli atandıktan sonra kadrolu atanmak benim en doğal hakkım..devlet veriyo bu hakkı bana ne size ne de başkasına laf söylemek düşmez..

Tepki Skoru
0
arkadaşım siz kendiniz hür iradenizle yapmadınız mı tercihlerinizi yaptınız ne güzel orası yada burası atandınız hayırlı olsun puana göre sizin hakkınızmış şimdi gitmeyeyim kötü bir yer geldi derseniz hak yemiş olursunuz zaten meb atama yapıyorum diye bir cepten alıp öbür cebe koyacak bende diyorumki herkes gitsin nasıl olsa kadronuz gelecek azıcık sıkın dişinizi kimsenin hakkını yemiş olmayın

Tepki Skoru
0
ama nimet tek atama yapacağım diyor hiç ek atamadan bahsetmiyor özellikle eğitim öğretim yılı içerisinde asla atama yok..kadroluların atama işi ne zaman biterde sıra bize gelir okullar açılmadan olması lazım...
iyi güzel söylüyorsun da hatta hepimiz biliyoruz bu yönde açıklama yaptı nimet çubukçu... pekii gelelim asıl mevzuya hangi söylediği şey birbirini tuttu hangisinde tutarlı davranıldı? Hepimiz biliyoruz hiçbirinde...
Geçen yıl eylül atamasından sonra ara atama yapılmayacak dendi şubat atamasını kaldırdı ama aralıkta atama yapıldı ardından da ek atama yapıldı. Sonra artık yeni öğretim yılı içinde atama olacak dendi ama haziranda atama oldu. Haziranda sözleşmelilerin boşalttığı yerlere ek atama yapılmayacak dedi temmuzda ek atama yapıldı. Bunları göz ününde bulundurursak meb.in pek tutarlı açıklamaları olmadığı sonucu çıkıyor. O yüzden her an herşey olabilir.
Yanlışsam söyleyin :)

Tepki Skoru
0
ben gitmiyeceğim dedim mi??yeter artık..kimseyi ilgilendirmez ne yapacagım..isteyerek yazdım atandım..gideceğim yerde güzel..bundan sonra ilk fırsatta kadrolu olmak için uğraşacagım..kimsenin hakkını yemiyorum..siz şimdi böyle söylüyorsunuz ama ben ve benim gibi durumda olanların yerinde olsanız sizde farklı davranmazdınız..lütfen herkes kendi işine baksın..

Tepki Skoru
0
boşuna cevap yazma kubiti hocam millet atanıyor tekrar atama peşinde nedir bu aç gözlülük anlamadım ki heyecan olsun diye evet diyip atanıyorlar hala gözleri atamalarda
filiz hocam biz de sözleşmeli atansak bizim de amacımız kadrolu olmak olacak gayet normal yani.. benim de atandığım yer önemli olacak istanbul istiyorum. o yüzden kadroya puanım yeterse sadece istanbul yazcam eğer kadroya atanamazsam sözleşmeli atamalarda şehir dışı yazmayı düşünüyorum. çünkü kadrolu olarak istanbula atanmaya çalışmak amacım olacak.. yani herkesin kendine göre bir düşüncesi hayatı var kimseyi yargılayamayız. herkesin istediği hayırlısıyla olur inşaallah :)

Tepki Skoru
0
kubiti hocam aslında kimsenin işine karışmak degil niyetm karışmayıda sevmem sadece sırf atanmak adına şansını deneyip 26 yı gitmeyecegini bile bile işaretleyip boşu boşuna kaybedilen kontenjanlara üzülüyorum

Tepki Skoru
0
kubiti hocam aslında kimsenin işine karışmak degil niyetm karışmayıda sevmem sadece sırf atanmak adına şansını deneyip 26 yı gitmeyecegini bile bile işaretleyip boşu boşuna kaybedilen kontenjanlara üzülüyorum
öyle tabi hocam ama bu da büyük bir risk düşününce herkes yapamaz yani ben cesaret edemem.. 26yı işretleyeceğim belki yakın bir yer gelir diye ve uzak bir yere atandım ve gitmedim, sadece kadrolu alıma hakkım olacağını ve sınavda alacağım puanın kadroya yetmeyebileceğini bile bile.. dediğim gibi büyük bir risk..

Tepki Skoru
0
niye peşin hükümler veriyorsunuz...bekar olsam ve 4 aylık bebeğim olmasa herhalde bende istemem..ama eşimi bırakıp 23 saatlik bir memlekete 4 aylı bebekle gitmek hiçte kolay olmayacak..buna açgözlülük denmez..ayrıca bu hırsınızın sebebi nedir?? ayrıca sözleşmeli atandıktan sonra kadrolu atanmak benim en doğal hakkım..devlet veriyo bu hakkı bana ne size ne de başkasına laf söylemek düşmez..
valla hocam helal olsun aynen katılıyorum sanane elalemin tercih yapıp yapmamasından sananeee ister sözleşmeli ister ister kadrolu o onun puanı değilmi alır tepe tepe kullanır devlet ona o hakkı vermişmi o da o hakkı kullanmakta özgür hiç kimsenin hakkını yemez o yüzden herkes kendi işine baksınnn kendi derdiyle uğraşsın

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle