hocam ben kadroluda barajın 70 olacağını düşünüyorum sözleşmeli için birşey diyemem sadece bir tahmin tabi..alımın az olmayacagı ve tek atama olacagı için baraj 70 in altına düşer mi????
iyi güzel söylüyorsun da hatta hepimiz biliyoruz bu yönde açıklama yaptı nimet çubukçu... pekii gelelim asıl mevzuya hangi söylediği şey birbirini tuttu hangisinde tutarlı davranıldı? Hepimiz biliyoruz hiçbirinde...ama nimet tek atama yapacağım diyor hiç ek atamadan bahsetmiyor özellikle eğitim öğretim yılı içerisinde asla atama yok..kadroluların atama işi ne zaman biterde sıra bize gelir okullar açılmadan olması lazım...
filiz hocam biz de sözleşmeli atansak bizim de amacımız kadrolu olmak olacak gayet normal yani.. benim de atandığım yer önemli olacak istanbul istiyorum. o yüzden kadroya puanım yeterse sadece istanbul yazcam eğer kadroya atanamazsam sözleşmeli atamalarda şehir dışı yazmayı düşünüyorum. çünkü kadrolu olarak istanbula atanmaya çalışmak amacım olacak.. yani herkesin kendine göre bir düşüncesi hayatı var kimseyi yargılayamayız. herkesin istediği hayırlısıyla olur inşaallahboşuna cevap yazma kubiti hocam millet atanıyor tekrar atama peşinde nedir bu aç gözlülük anlamadım ki heyecan olsun diye evet diyip atanıyorlar hala gözleri atamalarda
öyle tabi hocam ama bu da büyük bir risk düşününce herkes yapamaz yani ben cesaret edemem.. 26yı işretleyeceğim belki yakın bir yer gelir diye ve uzak bir yere atandım ve gitmedim, sadece kadrolu alıma hakkım olacağını ve sınavda alacağım puanın kadroya yetmeyebileceğini bile bile.. dediğim gibi büyük bir risk..kubiti hocam aslında kimsenin işine karışmak degil niyetm karışmayıda sevmem sadece sırf atanmak adına şansını deneyip 26 yı gitmeyecegini bile bile işaretleyip boşu boşuna kaybedilen kontenjanlara üzülüyorum
valla hocam helal olsun aynen katılıyorum sanane elalemin tercih yapıp yapmamasından sananeee ister sözleşmeli ister ister kadrolu o onun puanı değilmi alır tepe tepe kullanır devlet ona o hakkı vermişmi o da o hakkı kullanmakta özgür hiç kimsenin hakkını yemez o yüzden herkes kendi işine baksınnn kendi derdiyle uğraşsınniye peşin hükümler veriyorsunuz...bekar olsam ve 4 aylık bebeğim olmasa herhalde bende istemem..ama eşimi bırakıp 23 saatlik bir memlekete 4 aylı bebekle gitmek hiçte kolay olmayacak..buna açgözlülük denmez..ayrıca bu hırsınızın sebebi nedir?? ayrıca sözleşmeli atandıktan sonra kadrolu atanmak benim en doğal hakkım..devlet veriyo bu hakkı bana ne size ne de başkasına laf söylemek düşmez..