Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ağustos için tahminler

Tepki Skoru
0
bence 7 veya 8 bin civarında olur....taban puan 55 e kadar düşer........hatta geçen seneki 10 bin gibi şok bir alım bile bekliyorum (İİNŞALLAH DEDİĞİM GİBİ OLUR=)

Tepki Skoru
0
7000 ve 8000 arası olacak diyorlar.Bazı yerlerde de 15 bin hangisi doğru şaşırdık valla..Puanlar inşallah gene düşük olur.Hem kadrolu atama yapıp hemde puanları yüksek tutması saçmalık olur.Ama sözleşmeli alım yaparsa ağustosda ya da eylülde puanlar düşük olur sanırım.İnşallah sınavımız iyi geçer ve hepimiz atanırız arkadaşlar..

Tepki Skoru
0
7000 olsun hepsi kadrolu olsun,sözleşmeli almasınlar artık, sözleşmeli olmak kadar kötü ibr durum olamaz ne ücretlisin ne kadrolu ne olacağın belli değil,ne atanmışın ne atanamamışın...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar mebte tanıdığı olan bi arkadaş 20.000 olacağını söylüyor. hatta okul önceleri mezunları yetmeyip yerine sınıf öğretmenlerinid atayacaklarmış

Tepki Skoru
0
arkadaşlar alım az değil biliyoruz ki 25 il daha zorunlu olacak yeni okullar da eklenecek bu dönemde açık çok.gerçi 65 67 puanlar çıkıyor ve bunlar da beni korkutuyor .hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.inşallah hepimiz atanırız.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar orantılı bir puan yazın ilk defa sınava gireceğiz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00