Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ağustosta okul öncesinden kaç kişi alınır?

Tepki Skoru
0
şaka bir tarafa ama bunu tahmin etmek zor ne desek atmış oluruz...fazla alım olur gibi görünüyor şimdilik ama sayı vermek zor bence..

Tepki Skoru
0
sözleşmeli alınmayacak zaten kadrolu alınacak.tahminime göre atanacak olan 40 bin öğretmenden en az 5 bini okulöncesi öğretmeni olur :)

Tepki Skoru
0
bence 7000 olur zaten bu sayı ortalarda gezıp duruyor basvuru formunda yle yazıyordu ve i tiyac bu civarlardaymıs sanırım

Tepki Skoru
0
bencede en az 7 bin en fazla 10bin...o arada bir atama bekliyorum...sözleşmeli mutlaka alınacaktır...sadece kadrolu alırlarsa şuanki sözleşmeliler zaten kadroya geçer...yeni mezunlardanda yüksek alan geçer...mesala barajı 70 de tuttular diyelim, biliyosunuz aralık kadrolu atama 76 da kaldı bu durumda şuanki sözleşmelilerden 70 üzeri kadroya geçer...sözleşmeli okul değiştirmiş olucak...hiçbirşey fark etmicek...o yüzden sözleşmeli atama olucak...zaten bakan açıkladı şuan her branştan toplam 70 bin sözleşmeli var, herhangi bir azalma söz konusu olduğunda 70 bine tamamlanacak dedi...aralık atamasıda bu şekilde oldu zaten kadroya geçenler kaç kişiyse o kadar sözleşmeli alındı...

Tepki Skoru
0
Eğer tek seferde 40 bin öğretmen ataması meclisten geçerse bence daha fazla alım olur.Tabi 40 bin geçermi bilinmez....ortaya bi atıldı ama maliye ile görüşülmeden olmuyo biliyosunuz...ama tek seferde atama mantıklı....hem insanlar ,öğrenciler madur olmaz hem herkes puanına göre yerlere atanır....böylece biraz olsun alınan kpss puanlarının bi değeri olur.hayırlısı arkadaşlar.Ben karnım burnumda ders çalışıyorum napayım....eş durumunu beklersem çocuklarımı babasız büyütmüş olurum.Ama eğer kadrolu ağustosta eşimin bulunduğu ile atanırsam dünylara benim olacak o zaman. inş...Allah darda bırakmasın.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu tahmini şimdiden söylemek erken değilmi daha.....

Tepki Skoru
0
merak ettıgım bırsey var.....şimdi 15000 sözleşmeli calısıyor....farzedınkı 10000 kadrolu aldılar....10000 kısı sözleşmelilerden kaydıgını dusunun ....onların bosaltıgı okullar acık görunucek...ve kadın sözleşmelide almıcam dedı.....ne olucak ozaman ....2010 --2011 yıllarında zorunlu ıller bu senekı ekleneceklerle bırlıkte 45 ıl zorunlu olucak....bosalan yerlere ek alımda yapmıcak sözleşmeli olarak ne olucak ozaman....15000 sözleşmeli calısyor mezun olucaklarda 5000 kısı atanmayanlar var sımdı onlarla 21000 bın yada 22000 kısı gırıcek ....

Tepki Skoru
0
1- sözleşmeli alım kayanların yerine olacak

2- senin hesabında hata var

3- önemli olan sözleşmelilerin sayısı değil

4- 9-10 bin tane yeni aday girecek

5- 7000 atanacak

6- mesel yok yani

Tepki Skoru
0
bende hata yok bır......ıkı sözleşmeli kayanların yerıne almıcak kadın bence .......sözleşmeliiiiiiiii yok

Tepki Skoru
0
tam 20000 bın kısı basvurucak bunların 15000 bını sözleşmeli calısıyor olanlardan olucak.....

Tepki Skoru
0
bende hata yok bır......ıkı sözleşmeli kayanların yerıne almıcak kadın bence .......sözleşmeliiiiiiiii yok
70 bin sözleşmeli sayısı sabit kalacak onlardan kadroya geçenlerin yerine yeni sözleşmeli alım yapılacak yine,aralıkatamasında olduğu gibi,bakanın açıklaması bu yönde idi ,tabi değişmezse

Tepki Skoru
0
70 bin sözleşmeli sayısı sabit kalacak onlardan kadroya geçenlerin yerine yeni sözleşmeli alım yapılacak yine,aralıkatamasında olduğu gibi,bakanın açıklaması bu yönde idi ,tabi değişmezse

ilkay ağzımdan lafı aldın...tam ben dicektim...70 bin sözleşmeli sayısı sabit kalacak onlardan kadroya geçenlerin yerine yeni sözleşmeli alım yapılacak yine,aralık atamasında olduğu gibi...bakan sözleşmeli almıycam dedi, sonra kaç kere sözleşmeli alım yaptı...sözleşmeli atama O-LA-CAK...

Tepki Skoru
0
her halukarda sözleşmeli alım yapmaya mecbur kadrolu atama yaptığında yeni alım yapmıyorki hep sözleşmeliden kadroya geçiriyor,yasa çıkarıp sözleşmelilerin tamamını kadroya geçirmediği takdirde mecburen yeni sözleşmeli almakzorunda yoksa açığı nasıl kapatacak,söleşmeli aldığında bile birsürü açıkvar,keşke şubatta okul öncesinden yeni bi atama yapsada hemhepimiz atansak hemde açık kalmasa ve okul öncesi öğrt eritmiş olsave ağustosda mezun olacakların hepsini sınavsız atasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle