Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aile katılımlı drama gösteri örnekleri

Tepki Skoru
0
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Yıl sonu gösterisi için sahnede veli-çocuk katılımlı bir drama etkinliği aramaktayım. Fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Tepki Skoru
3
Hocam basit ve güzel bir örnek olarak sunu söyleyebilirim fon müziği olarakta gülpembe,alyazmalım vs kullanırsanız biz gösteride yapıyorduk,perde kapalı cocuklar perde arkasında sıralı,annelerde cocuk sırasına göre sahneye davet edilirler ve ne oldugundan haberleri olmaz... Size b,r sürprizimiz var diyerekten baslayınız ve arkada cocuklara tek tek mikrofon tutuyorsunuz,Sözleri siz çocukların aileleriyle olan iletişimine göre yazarsınız aklıma gelenler;
-Beni büyütüp beslediğin için seni çok seviyorum anneciğim
-Hastalandıgımda bas ucumda beklediğin için seni çok seviyorum anneciğim
-Benimle gülüp benimle eglendiğin için seni çok seviyorum anneciğim ........ cocuk sayısına göre arttırınız bunları,çocuklar tek tek söyledikten sonraaa hepsi aynı anda iyiki benim annemsin seni çok seviyorum diyorlar ve perde acılıyor,ellerindede annelere ufak bir hediye olursaaa göz yasları sel oluyorrrrrrrrrr :)))))

Tepki Skoru
0
Çok teşekkür ederim. Gerçekten etkileyici bir etkinlik.... Aile katılımı ile ilgili drama örnekleri dosyası hazırlıyorum. Çalışmanızı dosyama ekledim.Tekrar teşekkürler.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle