Alan değişikliği yapabilir miyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan naciye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@naciye
Sayın hocam ben selçuk üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Ev Yönetimi Bölümü Anabilimdalı Anaokulu Öğretmenliği 2006 mezunuyum ve diplomamda bu şekilde yazıyor.Ama sanırım 2008 yılında zorunlu olarak alan değişikliği yaptırıldık ve ben okul öncesi öğretmeni olarak göreve devam ettim.o zaman daha yeni öğretmen olduğum için itiraz etme hakkım var mıydı yok muydu bilemedim.Şimdi ise ben tekrar alanıma geçmek istiyorum;sorunum şu tekrar kendimi alanıma dönebilir miyim ve de kız meslek lisesine geçiş yapabilir miyim?Bu konuda beni bilgilendiriseniz sevinirim.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Anaokulu öğretmenliğinden mezunsunuz yapamazsınız sanıyorum anabilimdalına değil mezuniyet alanına bakılıyor

bende okul öncesi öğretmenliği mezunuyum. sormak istediğim çok fazla soru var ama kime sorsam bilemiyorum.. öncelikle şunu öğrenmek istiyorum liselerde çocuk gelişimi bölümlerinde öğretmenlik yapabilmemiz mümkün mü acaba yada bunun için ne yapmalıyız lütfen bilen varsa beni aydınlatsın.

bende okulöncesi eğitimi öğretmenliği mezunuyum yüksek lisans yaptığım taktirde alan değişikliği yapabilirmiyim

okul öncesi öğretmenliği mezunları kız meslek lisesinde görev alamıyor diye biliyorum ben.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri