Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AMP bilişim bölümü için başvuru yapılmalı mı?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar selamlar, 2023'te ortaokulu bitirdim, Ardından herhangi bir yere gidip kayıt yaptırmadım. Ben yazılım ile ilgilendiğim için biraz araştırma yaptım ve bilişim alanına gitmek istedim. Ben düz okumayı hiç sevmiyorum, şimdi kimse sevmiyor diyeceksiniz fakat beni gerçekten darlıyor. Bu yüzden düz liseye gitmedim. Son günlerde bayağı kafama takılmaya başladı diploma işi. Şimdi diploma olmadan en basit şirkete bile güvenlik görevlisi olunmuyor. En azından hem biraz da olsa sevdiğim alanın dersleri olması, (yani genel dersler yok sadece, bilişime ait dersler var onu kast ettim) bir de en azından diplomam olur mantığıyla. Mesleki Ve teknik Anadolu Lisesi'ni araştırdım AMP ve ATP diye iki kısım varmış. Sanırım gördüğüm kadarıyla ATP LGS puanı ile alım oluyormuş. Benim LGS puanım çok düşük 197 ve genel olarak bilişim alanı 300+ puan istiyor bu yüzden bana uygun olmuyor. Yine baktığım kadarıyla üniversite okumak isteyenler için daha iyiymiş ATP, genel dersler daha fazlaymış. Ama AMP'de de üniversite okunabiliyormuş yani 12. Sınıfta ATP'ye geçiş yapılabiliyormuş herhalde. Şu an Ben İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne gidip başvuru yapmalı mıyım AMP bilişim bölümüne?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle