Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Antebe giden yok mu???

Tepki Skoru
0
antebe atanan ya da tercih etmeyi düşünen arkadaşlar bekliyorum sizi.

Tepki Skoru
0
ben tercıh yapıcam antepliyım sen nerlisin nereye atandın

Tepki Skoru
0
yavuzeline atandım hocam.çok kişi tavsiye etti.siz ne dersiniz??

Tepki Skoru
0
fena bi yer degıl ama tabıkı antep merkeze hiç benzemez ayrıcada kültür olarakta farklıdır antep gelişmiş bi şehir çünkü... ama yınede dogu ve güneydogu ıllerı arasında en mükemmel sehır bana göre... yavuzeli yakın ama antep merkezde kalınmaz ekonomık olmaz ılcede kalırsın onun dısında cok rahat edersin misfırperver yardımseveer insanlardır antebımın halkı :)) sahıplenırler senı sende iyi olursa tabi her işine koşarlar basın sıkıstıgı zaman... bilmem aydınlatıcı oldummu :) buradada bi sıkıntı olursa aılem antepte sana yardımcı olurlar cekinmeden

Tepki Skoru
0
hocam çok naziksinz teşekkür ederm.zaten arada meb arıyorum o kadar cana yakın konuşuyorlar ki,gitmeden ısındım:))) güler yüzlü olmaları yeter bana.yalnız kalıcam orda tek çekindiğim nokta bu.bilmiyorm nasıldr güvenlimidir oralar,yalnız bayanlara nsl bakarlar???

Tepki Skoru
0
hilaycım yasın kaç bilmiyorum ama yanlız ysama konusunda sadece yavuzeli degl türkiyenin neresıne gidersen git, eger sen naptını biliyosan evine girişin cıkısın belli ise kendini dogru bi şeklde anlatabıldınse yaptıkların acık ve net bi şekilde ortada ise hiç bi sorun olmaz... ama dedım ya burası türkiye yanlız yasamakonusunda cok dıkkatli olman gerek heryerde... ve her türlü ihtimali düşünmen gerek canımm senın abi dedıgın insana evli olan arkadasının kocasına bıle yakıstırıyolar insanı allah muhafaza... bu acıdan dedım uyanık olmakta fayda var kımseye kolay güvenmemek gerk.. çokmu paranoyagım ama hayat bunları gösteriyo sen yasamasan bıle bı baskası ysarkende dolaylı olarak ögrenıyosun bunlar aklında klsın..... bide yok yavuzeli iyi bir yerdır dedım ya sen iyi olursanda senı aıleden bırı gıbı sahıplenırler zaten temız ınsanlardır..

Tepki Skoru
0
hayırlısı bakalım, ama mersınde yasayıpta antebe uyum saglamak bıraz zordur çünkü tutucu ınsanlardır.... tabıkı bılmıyorum sızın hayatınız nasıldır... bende mersın ıstıyorum bu arada..

Tepki Skoru
0
zaten ilk kez aileden ayrılıyorum,ilk bi kaç ay zor geçicek.kimsemin olmadığı bi yerde zaten çok zor insanlara güvenmek.dediğin gibidir çok haklsın.Teşekkür ederm hocam.hocam peki ev kiraları nasıldır oralarda?

Tepki Skoru
0
ben mersin olmayacağını düşündüğüm için antep seçecem. geldim gördüm ben oraları baya iyi bence.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle