Arkadaşlar ben bişiy merak ettim..1.sınıfım ben ve bu dönem 1 dersten kalabilirim.peki bu bana ilerde bir sorun çıkartır mı??yani 3.sınıfta öğretmenlik yapmamı vs.engeller mi?çok merak ediyorum?cevaplarınızı da bekliyorum..:25:
yeterki 3.sınıfa alttan ders bırakmadan geçin =) önlisans belgesi almanız için bu şartneslihan hocam ben bu kalan dersi seneye veririm zaten..2.sınıfta alttan ders bırakmayacam..yani bu şartla yine sorun olur mu??
ne yapsam etsem de bu sene 1 dersten kalıyorum hocam...şimdi bu yorumların sonucu bu sene 1 dersten kalsam bile bana sorun teşkil etmiycek hiçbir şekildeseneye ders bırakma bide bu sene bıraktıgın dersleride hallet kafanı yormadan okulunu okumaya devam et![]()
önlisans yazısını bağlı olduğumuz aöf bürosundan alıyoruz .ben 2. sınıftayım, ücretli öğretmenliğe başvuracağım. Hiç alttan dersim yok inş. Peki başvurma şartları, şansımı artıran şeyler nedir? neye göre yapılıyor bu görevlendirme hiç bilmiyorum.... Lütfen yardımcı olun... önlisans belgesini nereden alıyoruz aöf. te okuyorum.....
Rica ederim . aslında çoğu kişi görevlendiriliyor başvurduğun ilçeye göre de değişir .çok teşekkür ederim =) sanırım çok şanslı olmak lazım