Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

aöf ücretli öğretmenlik

Tepki Skoru
1
Arkadaşlar ben bişiy merak ettim..1.sınıfım ben ve bu dönem 1 dersten kalabilirim.peki bu bana ilerde bir sorun çıkartır mı??yani 3.sınıfta öğretmenlik yapmamı vs.engeller mi?çok merak ediyorum?cevaplarınızı da bekliyorum..:25:

Tepki Skoru
2
arkadaşım bildiğim kadarıyla birinci sınıftan dersi olanlar o dersi vermeden üçüncü sınıfa geçemiyor ikinci sınıftan dersi olanlar o dersi vermeden dördüncü sınıfa geçemiyor.Şimdilik bildiğim bu.Başka bir şey öğrenirsem öğrendiğim gibi yazarım.

Tepki Skoru
0
ücretli öğretmenlik için alttan kesinlikle dersin olmaması lazım,çünkü önlisans yazısı alman için alttan ders bırakmamalısın yoksa belgeni alamaz ve ücretliye başvuramazsın

Tepki Skoru
1
neslihan hocam ben bu kalan dersi seneye veririm zaten..2.sınıfta alttan ders bırakmayacam..yani bu şartla yine sorun olur mu??

Tepki Skoru
0
seneye ders bırakma bide bu sene bıraktıgın dersleride hallet kafanı yormadan okulunu okumaya devam et :)

Tepki Skoru
1
seneye ders bırakma bide bu sene bıraktıgın dersleride hallet kafanı yormadan okulunu okumaya devam et :)
ne yapsam etsem de bu sene 1 dersten kalıyorum hocam...şimdi bu yorumların sonucu bu sene 1 dersten kalsam bile bana sorun teşkil etmiycek hiçbir şekilde:)buna sevindim..ayrıca bilgileriniz için de çokk teşekkür ederim:)

Tepki Skoru
0
hocam banada yardımcı olun hiç alttan dersim yok ücretliye başvurdum diploma istediler önlisans yazısı aldım olurmu

Tepki Skoru
0
tabiiki olur. zaten aldığınız yazıda üniv.le ilişkinizi kesmeniz halinde önlisans belgesi alabilceğinize dair yazı vardır :)

Tepki Skoru
0
ben 2. sınıftayım, ücretli öğretmenliğe başvuracağım. Hiç alttan dersim yok inş. Peki başvurma şartları, şansımı artıran şeyler nedir? neye göre yapılıyor bu görevlendirme hiç bilmiyorum.... Lütfen yardımcı olun... önlisans belgesini nereden alıyoruz aöf. te okuyorum.....

Tepki Skoru
1
ben 2. sınıftayım, ücretli öğretmenliğe başvuracağım. Hiç alttan dersim yok inş. Peki başvurma şartları, şansımı artıran şeyler nedir? neye göre yapılıyor bu görevlendirme hiç bilmiyorum.... Lütfen yardımcı olun... önlisans belgesini nereden alıyoruz aöf. te okuyorum.....
önlisans yazısını bağlı olduğumuz aöf bürosundan alıyoruz .
öncelikle lisans mezunları görevlendiriliyor sonra myo mezunları . açık varsa 4. sınıflar sonra 3. sınıflar

Tepki Skoru
0
Seam arkadaşlar, bir sorum olacaktı.Gelecek yıl için ücretli öğretmenliğin kaldırılacağına dair duyumlar aldım.Bu konuda bilgisi ola var mı ?.birde 4c kapsamına kimler girebiliyor, teşekkürler.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle