Aralık 2010 formu yayında fakat puanlar yok!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan istanbullum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Tam söylediğim gibi 23 'ü bulur demiştim...Tahminim de yanılmadım oldu...Bari bu kadar beklettiler dişe dokunur bir kontenjan belirleseler beklediğimize değse...Ahh ahhh kopyacılar merkezdeki okulların 55 e.b nettiyle keyfini sürerken 86 net yaptım yine bekle yine bekle...Elbet birgün bu yaptıklarının hesabını verecekler...

hocam memleketim susurluk ben şimdi istanbul da yaşıyorum.okul yeni(ben evlendikten sonra açıldı yani)ama kız kardeşim orada okuyor orta ikide .ailem orada yaşıyor ardımcı olabileceğim bir şey olursa seve seve oluruz ben ve ailem .

arkadaşlar şu an sözleşmeli öğretmenlerin eş özrü tayinleri yapılıyor boşalan pozisyonlar belirlencek sonra siz başvuru yapacaksınız.. lim 10 arkadaşım susurluktamısın bana eş özründen mehmetçik i.ö.o çıktı nasıl bir okul bilgin varsa paylaşırmısın şimdiden teşekkürler..

hocam yanlışlık oldu sanırım üstteki mesajı size yazdım=)

başvurular başladı saat 10 oldu. Birileri :emot107:uyusun da büyüsün ninni....

Arkadaslar umarim dogrudur bizden 6250 kİŞİ alncakmiŞ duyumlarima gÖre inŞallah allahim

artık kaba konuşacağım yuuuhhhhhhhhhhh! diyorum meb.e! zekasız meb. çalışanları ve bakanı başvurular başladı puanlar yok ortada nasıl bir çalışma sistemidir nasıl bir lakayitliktir... daha neler söyleyeceğim de neyse......

Arkadaslar umarim dogrudur bizden 6250 kİŞİ alncakmiŞ duyumlarima gÖre inŞallah allahim
hocam yanlış anlamışınızdır toplam zaten 6700 den bahsediyolar inş.sizin dediğiniz gibidir..

herkes burada duyum aldım deyip duruyor... bir de şu duyumun kaynağını söyleseniz de biz de inansak ya da inanmasak. ortaya bişi atarken kaynak da verin lütfen..

haber kanalllarının çoğu 30bin alım diyor eğer doğruysa o.ö.ne fazla alım olur ozaman

başvuru sayfası açılıyomu arkadaşlar puan taban belli olmadan tercih yapmalıyız heralde valla ben meb den herşeyi beklerim...

acılmıyo cunku oyle bı lınk yok.taban puan bellı olmadan basvuru yapılmaz.bugun gazeteyebaktım basvuruların yarın baslıcagını ve 29 aralıkta bıtecegını yazıyodu.

acılmıyo cunku oyle bı lınk yok.taban puan bellı olmadan basvuru yapılmaz.bugun gazeteyebaktım basvuruların yarın baslıcagını ve 29 aralıkta bıtecegını yazıyodu.

hangi gazete arkadaşım

gülşirine arkadaşım puanım 39,106

bu gidişle öğretmen olmuşsunuz tabanı da tahmin etmeliydiniz falan da diye bilirler

dun haberlerde de dedı yarın başlıyor ve öğretmenler 31 aralıkta görevlerine başlıcaklar dıye.hala neden açıklanmadı ya.

mrb arkadaşlar bi ses seda yok demi daha kimse bişeyler yazmayınca derin sessizlik çöktü foruma yok açıklandımı taban puanlar?

yok daha bişey.... delirelim diye bekliyorlar...

memurlar nette ki söylentiye göre aramışlar mebi pazartesiye kaldı demişler bilmem ne kadar doğru, yeter artık

Resmen çin işkencesi çektiriyorlar ya:(( Ne bahtsızmışız 2010'da sınava giren bizler :((( offff

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri