Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Arkadaşlar Aranızda Açıköğretim Lisesi Çocuk Gelişimi Okuyan Varmı?

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben bu sene başlıyorum yüzyüze dersler ne zaman başlıyo ve hangi günlerde bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden tşkler...

Tepki Skoru
0
Arkadaşım ilk önce sana başarılar dilerim. Aöf çocuk gelişimi değil okulöncesi öğretmenliği bölümüdür. Ayrıca yüzyüze ders görme diye birşey yok, yani ben okudum yüzyüze ders görmedim.

Tepki Skoru
0
çok tşkler özlemcim ben yeni üye oldum foruma o yüzden pek bişey bilmiyorum daha :)

Tepki Skoru
0
tşkler arkadasımda ben meslek açıköğretim lisesi çocuk gelişimi eğitimi bölümünden bahsediyorum sanırım yanlış anlaşılmış...

Tepki Skoru
0
beennn varım. açıköğretim meslek lisesine başladım

Tepki Skoru
0
Ben mezunum 2008 yıllında bitirdim.tabi benimki 3 yıllık sisteme tabiydi ben 4 yıllada bitirdim orası ayrı bi konu :p...sen hangi il yada ilçedesin nilüfer ? elimden geldiği kadar yardımcı olmak istertim :)

Tepki Skoru
0
merhaba bende açık öğretim lisesi cocuk gelişim son sınıftayım suanda staj yapmaktayım bölümüm özel eğitim.güzel bi meslek :) yüzyüze bi dünya ders vardı bizim neyseki çogu bitti azı kaldı sadece animasyon ve oyuncak yapımım var. onlrda bıtınce mezun oluyorum..hayırlısı..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle