Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Arkadaşlar biz 4b olarak atandık dimi

Tepki Skoru
0
bazı arkadaşlara meblerde 4c yada 4d li olarak atandız demişler bu doğru olmaz dimi yeni atama için diyorum yazı maaş alamıcaksınız falan demişler yoktur dimi böle birşey lütfen biri birşey desin :(((

Tepki Skoru
0
valla arkadaşım aynı şeyi ben de duydum..mem e öle bir yazı geldiğini söylemişler..hayırlısı..

Tepki Skoru
0
içinizi karartmak istemem ama bende bu haberi duydum umarım yanlış bi haberdir usta öğreticiyle sözleşmeli arası birşey dediler yönetmelikçe 15 gün içinde atamanın açıklanması lazımmış ama meb hemen açıkladı alımları.

Tepki Skoru
0
siz atandınız mı arkadaslar???bu haberi hafta sonu nerden duymus hangi acık mıllı egıtımden duymus arkadaslar???

Tepki Skoru
0
arkadaşlar böyle haberlere inanmayım ayrıca bazı arkadaşlar sırf milletin kafasını bulandırmak için böyle haberleri yayıyorlar

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar hangi yönetmelik? Ne zaman düzenlendi? Allah Allah nereden duyuyorsunuz böle şeyleri yok yaz ayında maaş yokmuş yok başka bişeymiş...
Hali hazırdaki 657-4/b ye göre sözleşmeli öğretmen olarak görevlendirildik.Bu tarz farazi işlerle kafanızı yormayın.Adı üstünde ve yapılan açıklama da öle 2009/2 okul öğrencisi öğretmenliği ek ataması...Niye o zaman 2009 atama klavuzuna göre başvuru formu alınıyor.Çok fazla komplo teorisi üretmeye gerek yok.Atanan/görevlendirilen arkadaşları tebrik eder iyi çalışmalar dilerim...

Tepki Skoru
0
arkadaslar biz 2009 2 atama kılavuzuna göre atandık bizden 3 gun önce atananlarda aynı kılavuza göre atandı kılavuzda 4 b- 4 c- 4 d diye herhangı bır acıklama yok onların atandıgı statuye göre bızde atanmıs olmuyormuyuz ??? sonucta onlar atanırkende herhangi bir ibare yoktu!!!!

Tepki Skoru
0
bertu aynı şeyi 2 hafta önce atanan okul öncesi öğretmenleri için de söylüyolar aslı varmı acaba

Tepki Skoru
0
bende internetten başwuru yapıp çıktı aldığımda bişey dikkatimi çok çekti kağıdın alt kısmında aynen şöyle yazıyoduhttp://ilsis.meb.gov.tr//ilsiswebnetbaşvurular/USTAÖĞRETİCİ

Tepki Skoru
0
bertu aynı şeyi 2 hafta önce atanan okul öncesi öğretmenleri için de söylüyolar aslı varmı acaba
arkadaşım forumu takip ediyorum..öyle her şeye de düşüncelerimi yazmam. başlığı gördüm ve duyduğumu paylaşmak istedim ve yazdım..aslı yoksa zaten sorun yok..herkese ii çalışmalar...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle